6+1 συμβουλές για το μαλακτικό των μαλλιών

Ενυδατώστε τα μαλλιά σας σε βάθος.

Τα μαλακά, απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα μαλλιά, είναι επιθυμία όλων των γυναικών. Αυτά επιτυγχάνονται με την σωστή περιποίηση και προστασία.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών σας και συγκεκριμένα για το μαλακτικό μαλλιών:

Κάθε τύπος μαλλιών χρειάζεται διαφορετικό μαλακτικό. Τα ξηρά – αφυδατωμένα χρειάζονται ένα πλούσιο σε εκχυλίσματα και έλαια, ενώ τα λιπαρά ένα μαλακτικό με ενυδατικούς παράγοντες που δεν βαραίνουν τα μαλλιά.Πριν μπείτε στο ντους, κάντε pre-conditioning. Η τεχνική αυτή θα σας βοηθήσει να ενυδατώσετε
ακόμα περισσότερο τα μαλλιά σας, ειδικά αν είναι πολύ αφυδατωμένα, φριζάρουν και σπάνε.Αφήστε το μαλακτικό στα μαλλιά μερικά λεπτά, όσο λέει στις οδηγίες χρήσης, πριν το ξεπλύνετε.Μην ξεπλένετε όλο το μαλακτικό από τα μαλλιά σας. Αφήστε τόσο όσο θα νιώθετε τις άκρες ακόμα μαλακές.Όταν απλώσετε το μαλακτικό στις άκρες, χτενίστε τις με μια χτένα με χοντρά δόντια, για να απλωθεί το μαλακτικό σε όλες τις τρίχες.Χρησιμοποιήστε και άλλα είδη μαλακτικών εκτός από το κλασικό, για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας σε βάθος. Πολλοί τύποι με αφυδατωμένα μαλλιά και τρίχες που φριζάρουν και σπάνε χρειάζονται επιπλέον προϊόντα. Ανάλογα με το πώς νιώθετε εσείς τα μαλλιά σας πιο άνετα χρησιμοποιήστε μη λιπαρό μαλακτικό σπρέι που συνήθως τα ξεπλέκει εύκολα ή ενυδατική κρέμα ή μαλακτικό leave-in. Επίσης, τα προϊόντα αυτά προστατεύουν τα μαλλιά από την θερμότητα, όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι.Όταν χρησιμοποιείτε το πιστολάκι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας, σε κάθε τούφα, αρχίστε με υψηλή θερμοκρασία και ολοκληρώστε με χαμηλή θερμοκρασία για να αποφύγετε όσο περισσότερο μπορείτε την απώλεια υγρασίας από τα μαλλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα