Ένας αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες!

11:32 5/8/2012 - Πηγή: Queen.gr

Το Ladies Run σας προ(σ)καλεί σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου με άρωμα γυναίκας, στις 23 Σεπτεμβρίου!

Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ελληνίδες δρομείς ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία τρέχοντας στον πρώτο Ladies Run.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για έναν αγώνα τρεξίματος αποκλειστικά για γυναίκες, που θα λάβει χώρα στις 10 το πρωί της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου, στο Λαιμό της Βουλιαγμένης.
ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ σε δύο αποστάσεις, των 5 και 10 χιλιομέτρων. Διαλέξτε αυτή που ταιριάζει στους στόχους σας!
Ο ΑΓΩΝΑΣ

απευθύνεται τόσο σε έμπειρες όσο και σε αρχάριες δρομείς, 18 ετών και άνω. Δεν έχει σημασία αν κανετε τα πρώτα σας βήματα στο διάδρομο του γυμναστηρίου, ή αν μόλις καταρρίψατε το προσωπικό σας ρεκόρ στο μαραθώνιο. Κοινός μας στόχος είναι ο τερματισμός. Κάθε γυναίκα που θα συμμετάσχει είναι "αστέρι" στο Ladies Run!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ εκ των οποίων τα 5€ θα δοθούν για την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στην εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Επιπλέον, το Astir Palace θα ενισχύσει οικονομικά τη Unicef, για κάθε δρομέα που θα δηλώσει συμμετοχή.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, Astir Palace, συντονίζεται με την παγκόσμια τάση του τρεξίματος και αγκαλιάζει έναν αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ των ενοίκων του Westin Athens και του Arion Resort είναι οτι το "κρατίδιο" του Αστέρα προσφέρει μερικές απο τις ωραιότερες διαδρομές για τρέξιμο στην Αττική, ανάμεσα στα πεύκα και στη θάλασσα.
ΣΤΙΣ 23/09/12 εκατοντάδες γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αυτό τον κρυφό παράδεισο δίπλα στην πόλη.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θα δοθεί εντός του Αστέρα μπροστά στο Arion resort που θα φιλοξενήσει και τη γραμματεία σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.
ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα τρέξουν μέσα απο τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος και θα εξέλθουν απο τη δεύτερη είσοδο με κατεύθυνση νότια.
ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ του Λαιμού της Βουλιαγμένης (σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης) θα κάνουν αναστροφή και θα ακολουθήσουν την Απόλλωνος ώς τη μαρίνα.
ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ μέσα απο τη μαρίνα δίπλα στα σκάφη και απο εκεί θα επιστρέψουν στον Αστέρα μέσω της κεντρικής εισόδου ολοκληρώνοντας εντός του συγκροτήματος την απόσταση των 5 χλμ. (Επί δύο για τα 10 χλμ.).
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ θα χρονομετρηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι απο την εταιρεία που αναλαμβάνει τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας.
O 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, θα είναι εκεί για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση, την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων και να ενθαρρύνει τις αγωνιζόμενες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.
ΤΟ ΡΥΘΜΟ στο event θα δώσει η dj Μαρία Παπιδάκη που θα μας βάλει σε κατάσταση fun&run με τις μουσικές της επιλογές και τις ατάκες θετικής ενέργειας!

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΤΟΝ LADIES RUN ΣΤΗΡΙΖΕΙ με χρυσή χορηγία ο οίκος καλλυντικών AVON που διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα τρεξίματος για γυναίκες, το 1978 στην Ατλάντα. Το μήνυμα της εκστρατείας της ενάντια στον
Keywords
Τυχαία Θέματα