Έκθεση ιδεών: Πως πέρασα το Σαββατοκύριακο!

Δυσφορώ, γκρινιάζω αλλά υποκύπτω! Πως δε μας αρέσουν τα δυο κόμματα της χώρας, τα μεγάλα, όλο βρίζουμε, αλλά μόλις φτάνουμε στις κάλπες αυτά ψηφίζουμε; Ε! Έτσι και με την τηλεόραση. Τίποτα δε μ αρέσει, αλλά μήπως έχω και τίποτα άλλο να δω; Αφρίζει, ξαφρίζει, τον παρά μου έδωσα, που λέγαμε παλιά, για τον βλάχο που έτρωγε το σαπούνι για χαλβά!

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν, την κινητικότητα του, την είχε! Νέες εκπομπές και παλιές με εξελίξεις, αλλά αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ, ήταν η διαφήμιση για την παντούφλα που στρώνεται στο μπάνιο και εσύ δε χρειάζεται να σκύψεις,

αλλά σου κάνει μασάζ, απολέπιση, καθαρισμός πατούσας, νυχιών και ανάμεσα στα δάκτυλα, ενώ στην φτέρνα έχει και ελαφρόπετρα! Άμα παραγγείλεις την μια παντούφλα, η άλλη είναι δώρο, αρκεί να το κάνεις τώρα!

Είδα ακόμα τον Γιώργο Αυτιά να ξεκινά στον ΣΚΑΙ, που από ότι κατάλαβα διατηρεί το σκληρό αντιμνημονιακό του προφίλ, σε ένα κανάλι που μόνο γερμανικά δε λένε τις ειδήσεις και στους χαιρετισμούς μετά βίας κρατιούνται να μη φωνάζουν «χάι Μέρκελ». Μπράβο του πάντως!

Είδα κάτι 24ωρα πιο πριν την Δούκισσα Νομικού –χάρμα οφθαλμού αυτό το κορίτσι!- μαζί με τον επίσης ευχάριστο Παναγιώτη Χατζηδάκη σε μια εκπομπή με θέματα παλαιολιθικής αξίας, αλλά οι δυο τους είναι μες στην φρεσκάδα και τη νεανικότητα. Επίσης γέλασα πολύ με τα βίντεο της Βάσσιας Τριφύλλη συνειδητοποιώντας πόσο μου λείπει η απρόβλεπτη, φασαριόζα και ανατρεπτικά αστεία παρουσία της από την τηλεόραση. Ζούμε δε τέτοια πενία εικόνας στις τηλεοπτικές μέρες που αυτές οι παλιές εκπομπές, υπερπαραγωγές μου φάνηκαν!

Είδα φυσικά Dancing on ice, όσο άντεξα και με κράτησε η επιτροπή και η παρουσιάστρια, διότι κατά τα άλλα πόση Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ιωάννα Πηλιχού να αντέξει ο ήδη καταπονημένος οργανισμός μου; Άντε κορίτσια, καλή συνέχεια στις προπονήσεις και μια μέρα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου!

Κλασικά είδα την Ναταλία Γερμανού, που λατρεύω! Άκουσα και τις συμβουλές διατροφές της Νίνας Λοτσάρη, που μας είπε πως δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα και πως ξέρει κάποια μυστικά, ακολουθεί κάποιους κανόνες. Μωρέ μπράβο σκέφτηκα και την θαύμασα, αλλά μετά ξεφούρνισε το όνομα της διαιτολόγου της, πράγμα που σημαίνει πως τόσο άνετη δεν είναι αλλά όσο να ναι μια παρακολουθείς από ειδικό την έχει.

Είπε και η Ναταλία κάπου εκεί, με αφορμή το ότι η κ. Λoτσάρη τρώει το πρωί δυο φρυγανιές με μέλι –χωρίς βούτυρο, ό,τι η ίδια τρώει κάθε πρωί «Ναντια Μπουλέ»! Βλέποντας την έκπληξη στο βλέμμα όλων, είπε πως ξέρει αυτή (η Νάντια Μπουλε, ντε!). Καταλάβαμε πως εμείς ως κοινό, περισσεύαμε στην σχέση αυτή των δυο κοριτσιών και δεν ασχοληθήκαμε άλλο για να μη του το χαλάσουμε!

Μέσα σε όλα το Mega, έπαιξε το Σάββατο βράδυ την ευχάριστη ταινιούλα «Έγκυος και άφραγκη». Ταυτιστήκαμε με το άφραγκη, διότι το έγκυος το έχουμε ξεπεράσει, και το κατανόησε αυτό και το Mega για αυτό μας έπαιξε ξανά την ίδια ακριβώς ταινία, την επόμενη μέρα το μεσημέρι! Εγώ θα κάτσω κι απόψε Δεύτερα,
Keywords
Αναζητήσεις
πως περασα το σαββατοκυριακο εκθεση, εκθεση δημοτικου πως περασα το σαββατοκυριακο
Τυχαία Θέματα