Dancing on Ice: Φραγκολιάς, Παπαρίζου, Μπαλατσινού και ένα μικρό γατάκι έκλεψαν τις εντυπώσεις

Η τηλεθέαση πήρε τα πάνω της και το 32% στο γενικό κοινό και το 33% στο νεανικό παρακολούθησαν τον ημιτελικό του σόου στον πάγο που κατάφερε να έχει αρκετές συγκινήσεις και χιούμορ. Αποκάλυψη της βραδιάς ο σέξι χορός της Τζένης Μπαλατσινού που με την σιλουέτα της αλλά και τις κινήσεις της εξέπληξε ακόμη και τον σύζυγό της.

Η έναρξη του σόου έγινε με την Έλενα Παπαρίζου σε ρόλο παρουσιάστριας που με άνεση και μια ωραία μαύρη τουαλέτα κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα και έδειξε πόση άνεση έχει μπροστά στο γυαλί. Τα παγοπέδιλα της Τζένης δεν της επέτρεψαν να καλησπερίσει το κοινό και

έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην τραγουδίστρια να δείξει το εμφανώς γυμνασμένο και αδυνατισμένο κορμί της.

Για να περάσουμε στις επιδόσεις των παιχτών όμως. Η Ιωάννα Πηλιχού έκανε απλά μια συντήρηση δυνάμεων για τον τελικό. Έκανε από την αρχή το μπαμ ότι θα ήταν η παίχτρια που θα έπαιρνε αμέσως το πράσινο φως για μια θέση στον τελικό τόσο από την κριτική επιτροπή που της έδωσε τρία εξάρια όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χόρεψε αρκετά καλά ιδιαίτερα στην δεύτερη χορογραφία της που πήρε 17.5 βαθμούς και άγγιξε το τέλειο. Στην πρώτη της χορογραφία είχε μια άσχημη πτώση με τον παρτενέρ της Αλεξέι και χάλασε τις εντυπώσεις και την ψυχολογία της. Από την αντίπερα όχθη ο μοναδικός άνδρας Κώστας Φραγκολιάς πάλεψε όσο μπορούσε με πολύ καλές πιρουέτες αλλά το αποτέλεσμα φαινόταν μη αναστρέψιμο. Πέρασε στην διαδικασία των πέναλντι μαζί με την Πηνελόπη και με ψήφους 3-0 αποχώρησε και δε πήρε θέση στον τελικό.

Αυτό που επίσης κρατάμε είναι το θερμό κοινό με την υποστήριξή του στην Ιωάννα Πηλιχού αλλά και το γατάκι που λίγο μετά τις 22.30 έκανε την είσοδό του στο πλατό και άρχισε να τρώει τα σουβλάκια του Πέτρου Κωστόπουλου που τα είχε κρυμμένα κάτω από το τραπέζι του. Αυτό έδωσε πάσα για πειράγματα και γέλια μιας και είναι γνωστό στα backstage του παιχνιδιού πως ο κριτής απολαμβάνει το φαγητό του . Η γάτα αυτή όπως μάθαμε είναι μασκότ στα στούντιο ΚΑΠΠΑ και πάντα όλα αυτά τα χρόνια κάνει βόλτες μέσα στο στούντιο και σε άλλες εκπομπές ( X Factor- Dancing with a stars). Στην ψήφο του τηλεοπτικού κοινού δεν είχαμε εκπλήξεις και όπως θα δείτε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έμεινε μέσα στο παιχνίδι οριακά από την ψήφο της επιτροπής και μόνο.

1. Ιωάννα Πηλιχού ( διαφορά από τον δεύτερο παίχτη περίπου 4.000 τηλέφωνα)

2. Κώστας Φραγκολιάς ( διαφορά από την Πηνελόπη περίπου 3.500 τηλέφωνα)

3. Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ραντεβού πλέον την Κυριακή με όλους τους παίχτες πάνω στο παγοδρόμιο και τις δυο κοπέλες να δίνουν την μάχη για τον τελικό που δε γνωρίζουμε ακόμη το έπαθλο τους. Το παρών θα δώσει και ο Μύρων Στρατής που θα τραγουδήσει ζωντανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα