Χάστε τα περιττά κιλά μια για πάντα

22:42 6/6/2012 - Πηγή: Queen.gr

Όποια δίαιτα κι αν ακολουθείτε, αυτές είναι μερικές βασικές συμβουλές που πρέπει να τηρήσετε αυστηρά, ώστε να διώξετε τα ανεπιθύμητα κιλά μια και καλή.

• Ακολουθήστε μία διατροφή που να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα.
• Αντί να ακολουθείτε την πιο μοντέρνα διατροφή, επιλέξτε ένα πρόγραμμα στο οποίο θα μπορείτε να παραμείνετε.
• Το να βρείτε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας, είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να βρείτε ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει, ένα που θα σας αρέσει και που θα περιλαμβάνει όλες τις τροφές που σας αρέσουν.

Με το να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα μόνο για να χάσετε βάρος – ένα που δεν ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας – μπορεί να αποβεί ακόμα πιο δύσκολο μακροπρόθεσμα και στην πραγματικότητα δεν σας μαθαίνει πώς να τρώτε σωστά.
• Κρατείστε ημερολόγιο φαγητού. Μία από τις πιο μεγάλες έρευνες που αφορούσε στην απώλεια βάρους κατέληξε στο ότι ένα ημερολόγιο φαγητού μπορεί να διπλασιάσει τα αποτελέσματα απώλειας βάρους σας.
• Με το να θυμάστε επακριβώς τι έχετε φάει – συμπεριλαμβανομένων και των σνακς – γίνεστε πιο υπεύθυνοι. Επίσης, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τι έχετε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας, συμπεριλαμβανομένου του γλυκού που ίσως να είχατε ξεχάσει.
• Σιγουρευτείτε ότι έχετε σωστή υποστήριξη. Οι συμμετέχοντες που λάμβαναν τακτικά συμβουλές και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της έρευνας έχασαν περισσότερο βάρος από αυτούς που δεν λάμβαναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα