Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 7/6

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!



ΚΡΙΟΣ

Σας προβληματίζει η καριέρα σας γιατί πρέπει ή να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας ή να δεχτείτε τα πράγματα ως έχουν και να συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Οι υποχρεώσεις της οικογενείας σας σίγουρα σας δημιουργούν άγχος γιατί βλέπετε ότι πρέπει να μπει πειθαρχία και κανόνες σε κάποια πράγματα που αρνείστε. Πάντως, αν ακολουθήσετε την

πεπατημένη, την οποία αρνείστε γιατί θέλετε να είσαστε αρχηγοί, θα πετύχετε ως ένα σημείο την αλλαγή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορείτε να γευτείτε την εύνοια του Δία που συνεχίζει να σας δίνει τις ακτίνες του και την ευλογία του τουλάχιστον μέχρι και τις 11/6. Οπότε καλό είναι να είστε επί των επάλξεων. Αναγκαστικά θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό γιατί χρειάζεται να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει. Ένα καλό νέο θα σας κάνει να ωθήσετε περισσότερο τα πράγματα προς τα εκεί που θέλετε. Διώξτε τα εμπόδια και μην σκέφτεστε συνέχεια τι τρικλοποδιές θα σας βάλουν οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυσκολεύεστε από κάποιες υποχρεώσεις που έχετε είτε οικονομικές είτε οικογενειακές και νοιώθετε αδύναμοι. Δεν μπορείτε να δείτε το καλό που ίσως έχετε ήδη στην ζωή σας γιατί σας λείπει η παρατήρηση. Μη βιάζεστε πάντως να βγάλετε αρνητικά συμπεράσματα από αυτά που θα βιώσετε γιατί μπορεί και να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Η κόντρα σας με έναν Αιγόκερω κυρίως για οικονομικούς λόγους μπορεί να σας κουράσει. Τα σχέδιά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να ακούτε και την γνώμη των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας απασχολούν οι άλλοι και κυρίως μια στενή σας σχέση που σας έχει βάλει στην πρίζα με τα πολλά «θέλω» και «πρέπει». Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο περνάτε μια καλή φάση, αφού βλέπετε ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν κάποια από τα όνειρά σας. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να σας ταλαιπωρήσει από τις πολλές επαφές που θα πρέπει να κάνετε αλλά θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι δυσκολίες με έναν Ζυγό μπορεί να ξεπεραστούν, αρκεί να νοιώθετε αγάπη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας φέρνουν ποιο κοντά με άτομα της οικογενείας σας που είχατε κάπως απομακρυνθεί. Κυρίως η επαφή με έναν Αιγόκερω που είχατε δυσκολίες στην μεταξύ σας σχέση μπορεί να εξομαλυνθεί αλλά όχι να λυθεί τελείως γιατί τα συναισθήματά σας εξακολουθούν να είναι παγωμένα. Η επιστροφή ενός φίλου από το παρελθόν θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ καλά και ίσως να υπάρξει και κάτι ερωτικό μεταξύ σας που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Οι φόβοι σας είναι μην σας απορρίψουν γι' αυτό δεν κάνετε βήματα από την πλευρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε έντονη δράση και προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγμ

Keywords
Τυχαία Θέματα