Με τον αδερφό της κολλητής έχει άλλη χάρη

22:42 6/6/2012 - Πηγή: Queen.gr

Όταν ο έρωτας έρχεται με το πρόσωπο του αδερφού της καλύτερής σου φίλης.

Πάντοτε ήθελα να ζήσω μια ερωτική ιστορία, όμως, δεν ήξερα αν και πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία. Τελικά μου έγινε η χάρη, χάρη στην κολλητή μου, η οποία μου πρότεινε να κάνουμε με την υπόλοιπη παρέα μας μία έξοδο λίγες βραδιές πριν.

Το όλο θέμα έχει να κάνει με τον αδερφό της καλύτερής μου φίλης. Φτάνοντας στο μαγαζί τον βλέπουμε, χαιρετάμε διακριτικά και προχωράμε. Ξαφνικά, νιώθω ένα σκούντημα στην πλάτη μου. Γυρίζω και τι να δω. Εκείνος να στέκεται εκεί μπροστά μου, ψηλός, αρρενωπός, σέξι. Αρχίσαμε να μιλάμε,

καθώς η κολλητή μου -και αδερφή του- διασκέδαζε με την υπόλοιπη παρέα.

Είχε περάσει αρκετή ώρα συζητώντας, χορεύοντας και πραγματικά είχαμε έρθει πολύ πιο κοντά. Εκείνος με πλησίασε χωρίς να χάσει άλλο χρόνο και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Εγώ αρχικά σάστισα, όμως, αμέσως χαλάρωσα και ένιωσα πιο ελεύθερη. Εκείνος μου ψιθύρισε στο αυτί να τον ακολουθήσω. Εγώ, έχοντας και τη βοήθεια του αλκοόλ δεν αντιστάθηκα και το έκανα.

Η συνέχεια διαδραματίστηκε στο παρκινγκ του club μέσα στο αυτοκίνητό του νιώθοντας τόσο πάθος όσο ποτέ άλλοτε. Βλέπετε, είχαμε και την αγωνία μήπως κάποιος μας πιάσει που το έκανε ακόμα πιο διεγερτικό. Το αποτέλεσμα εκείνης της βραδιάς ήταν μία σχέση που διαρκεί μέχρι και σήμερα, τρία χρόνια μετά.

Σταυρούλα, ετών 23

Keywords
Τυχαία Θέματα