Ασκήσεις για τέλεια κοιλιά και γλουτούς!

Συνδυάζοντας με σωστή διατροφή θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα

H επίπεδη κοιλιά και οι κάθε άλλο παρά επίπεδοι γλουτοί αποτελούν ζήτημα για τις περισσότερες, αν όχι όλες τις γυναίκες. Υπάρχει τρόπος να τα γυμνάζετε μαζί κερδίζοντας χρόνο και κόπο:

Βαθιά καθίσματα και καθίσματα με αναπήδηση:

Στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Λυγίζεις τα γόνατα και κάθεσαι και προσέχεις να κρατάς σφιχτή την κοιλιά και να αφήνεις το βάρος να πέφτει στα πόδια και όχι στη μέση. Πρόσεξε, μην σκύψεις υπερβολικά μπροστά Για να σηκωθείς και πάλι, πίεσε τα πόδια

προς το έδαφος και σφίξε την κοιλιά. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Αν προσθέσεις δε αναπήδηση στο ανέβασμα η άσκηση γίνεται ακόμη πιο δυναμική. Πήδηξε όσο πιο ψηλά μπορείς διατηρώντας την κοιλιά σου σφιχτή. Προσπάθησε να προσγειωθείς όσο πιο μαλακά γίνεται με τα πόδια λυγισμένα. (Προσοχή στα γόνατα).

Προβολές:

Στάσου όρθια με τα χέρια και τους ώμους στο πλάι του κορμού σου. Κάνε ένα μεγάλο βήμα μπροστά με το δεξί σου πόδι και λύγισε και τα δύο γόνατα. Φρόντισε να υπάρχει η ίδια γωνία κλίσης και στα δύο γόνατα και συνέχισε με την ίδια κίνηση (βήμα) με το αριστερό πόδι! Κράτησε βαράκια στα χέρια για μεγαλύτερη ισορροπία.

Άσκηση στο έδαφος:

Ξάπλωσε μπρούμυτα με τα χέρια τεντωμένα. Σφίξε γλουτούς και κοιλιά. Σήκωσε τα πόδια και τα χέρια και ξεκόλλησε και τους ώμους από το έδαφος, σαν να ήθελες να βουτήξεις. Έπειτα χαμήλωσε και πάλι την πλάτη μέχρι να κολλήσει το στήθος στο έδαφος. Επανάλαβε.

*Extra tips: Κόψε τη ζάχαρη, κατανάλωσε περισσότερες τροφές, πλούσιες σε φυτικές ίνες και πιες περισσότερο νερό. Γενικά, το αλάτι και η υπερβολική ζάχαρη μπορούν να κάνουν υπερβολική κατακράτηση υγρών και να πρήξουν ακόμα περισσότερο την κοιλιά σου.
Keywords
Τυχαία Θέματα