Αποτρίχωση ώρα μηδέν

Η νέα αποτριχωτική μηχανή Silk-epil 7 Dual epilator της Braun κάνει το όνειρο για βελούδινη επιδερμίδα... του χεριού σας!

Είναι αποτελεσματική, ανώδυνη, πανεύκολη στη χρήση: η Silk-epil 7 Dual epilator είναι ένα μοναδικό, επαναστατικό προϊόν που συνδυάζει αποτρίχωση υψηλών προδιαγραφών με τη μοναδική τεχνολογία Gillette Venus– όλα σε ένα – προσφέροντας τέλεια αποτελέσματα σε τρίχες τόσο μικρές όσο ένας

κόκκος άμμου (0.5mm), ενώ τελειοποιεί το δέρμα αφαιρώντας ακόμα και τις πιο επίμονες τρίχες.

Χάρη στην τεχνολογία Close-Grip, που διαθέτει 40 τσιμπίδες και την ενσωματωμένη λεπίδα, αυτή η μοναδική αποτριχωτική μηχανή διπλής χρήσης προσφέρει αποτρίχωση σε βάθος ενώ ταυτόχρονα κάνει απολέπιση στο δέρμα. Τι σημαίνει αυτό: ότι απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή αποτρίχωση από την Braun, παράλληλα με την απαλότητα του ξυρίσματος , με μια μόνο κίνηση. Επιπλέον, για μεγαλύτερη άνεση, η αποτριχωτική μηχανή Silk-épil Dual Epilator της Braun είναι ασύρματη, ενώ χρησιμοποιείται εξίσου εύκολα σε στεγνό δέρμα ή στο μπάνιο προσφέροντάς σας την πιο απαλή αποτρίχωση που είχατε ποτέ. Αναμφίβολα ένα έξυπνο beauty gadget που σας λύνει τα χέρια χειμώνα-καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα