Sex με τον φίλο του gay κολλητού μου!

Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι...

Πριν δύο εβδομάδες έφυγα για διακοπές με τον κολλητό μου και τον φίλο του. Το σύντροφό του δηλαδή. Ο κολλητός μου ο Χ. είναι gay και δεν έχει πάει ποτέ του με γυναίκα. Ο Σ., αποφάσισε ότι προτιμά το gay sex αλλά έχει κάνει σχέσεις με γυναίκες στο παρελθόν και γενικά έχει πολύ ύπουλο βλέμμα. Πονηρό, ξέρετε.

Κάνουμε πολλύ παρέα τον τελευταίο χρόνο, βγαίνουμε μαζί- τα παιδιά με λατρεύουν. Με τον Σ. έχουμε δέσει με διαφορετικό τρόπο. Ταιριάζει ο τρόπος σκέψης μας, μόνο που εκείνος είναι πολύ πιο ορθολογιστής και ξέρει να καταφέρνει τους άλλους και να παίρνει πάντα μα πάντα αυτό που θέλει. Μόνο τη δική του συμβουλή έπαιρνα ακόμη και στα γκομενικά μου προβλήματα και πάντα ήταν αλάνθαστη.

Πήγαμε λοιπόν, στην Σκιάθο όπου ο κολλητός μου έπαιζε Dj. Στο ίδιο δωμάτιο και οι 3. Εγώ πήγα για μία βόλτα μετά το μπάνιο στη θάλασσα να ψωνίσω αναμνηστικά και... καταλαβαίνετε να τους αφήσω λίγο μόνους. Γυρίζοντας, ενώ κανονικά ο Χ. έπρεπε να έχει φύγει για δουλειά, άκουσα βογκητά και είδα τις φιγούρες τους να κάνουν σεξ. Από περιέργεια και μόνο έσκυψα φέρνοντας το σώμα μου πιο κοντά και το περίεργο ήταν πως ο κολλητός μου είχε το πάνω χέρι στο σεξ! Ο Σ. με είδε όμως! Με κοίταξε έντονα και χαμογέλασε αυτάρεσκα μέσα στην έντασή του.

Έκανα ότι έφτανα εκείνη τη στιγμή όταν ο κολλητός μου ήταν στο ντουζ. Άλλαξα, περίμενα να βγει ο Σ. και μπήκα κι εγώ. Μετά καθίσαμε με τον Σ. στο μπαλκονάκι, πίναμε κρασιά και τα λέγαμε σαν δύο φιλενάδες. Μιλήσαμε ακόμη και για το gay sex. Ενώ ήταν να ετοιμαστούμε για να πάμε στο club που έπαιζε ο X., μας πήρε ο ύπνος στο μπαλκόνι ο ένας πάνω στον άλλον στον καναπέ. Με πήρε και με έβαλε στο κρεβάτι. Σε κάποια φάση τον είδα δίπλα μου να κοιμάται, η πετσέτα μου είχε πάει περίπατο και ήμουν γυμνή αλλά σκέφτηκα 'Gay είναι, γιατί να ντραπώ;' ... και συνέχισα να κοιμάμαι.

Δεν ξέρω τι όνειρο έβλεπα, αλλά ξύπνησα μέσα στη νύχτα με τον Σ. από πάνω μου να μου γλείφει την πλάτη! Δεν σταμάτησα. Ένιωθα την κίνησή του και σε λίγα λεπτά είχε φτάσει πιο χαμηλά. Έγιναν όλα και δεν έχω νιώσει πιο καλά ποτέ στη ζωή μου. Ήταν το καλύτερο σεξ που είχα κάνει! Σοκ! Ακόμη δεν το πιστεύω... Το άσχημο είναι ότι υπάρχει έντονος ερωτισμός όταν βρισκόμαστε ο ένας κοντά στον άλλον από τότε και είναι πάντα μπροστά ο κολλητός μου. Δεν ξέρω τι να κάνω! Από τη μία νιώθω η χειρότερη της γης κι από την άλλη δεν μπορώ να πάψω να το σκέφτομαι!

Ρέα, 31.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα