O personal trainer των star αποκαλύπτει τα fitness μυστικά τους

Ακολουθήστε τις συμβουλές του και αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας...

Όταν είσαι star παγκόσμιας κλάσης, οφείλεις αν μη τι άλλο να φροντίζεις τον εαυτό και το σώμα σου. Επίσης όταν είσαι star έχεις και τα χρήματα για να έχεις τους καλύτερους στην υπηρεσία σου, όπως ακριβώς κάνουν οι Angelina Jolie, Jennifer Lopez,

Sofia Vergara και Kim Kardashian οι οποίες διαθέτουν ομολογουμένως αξιοζήλευτες σιλουέτες. Ωστόσο, η άψογη φόρμα τους δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων αλλά και σκληρής προπόνησης με τον κορυφαίο personal trainer Gunnar Peterson. Eμείς μάθαμε το fitness πρόγραμμα που εφαρμόζει στις διάσημες πελάτισσές του, και σας το αποκαλύπτουμε.

O διάσημος personal trainer αρχικά, φροντίζει να κάνει την άσκηση της εκάστοτε πελάτισσας διασκεδαστική: «Προσπαθώ να κάνω τις ασκήσεις ευχάριστες και διασκεδαστικές. Πάντα με τις πελάτισσές μου αστειευόμαστε και κάνουμε διάφορα πράγματα, αλλά ποτέ δεν τεμπελιάζουμε. Γενικά θέλω να συνδυάζω τη διασκέδαση με την καλή και αποτελεσματική δουλειά και όχι την τεμπελιά». Όσον αφορά στο είδος των ασκήσεων, ο Peterson απεχθάνεται τις μεμονωμένες κινήσεις τις οποίες θεωρεί βαρετές και αναποτελεσματκές. «Δεν μου αρέσουν οι μικρές κινήσεις. Θέλω ταυτόχρονα να γυμνάζεται όλο το σώμα. Όταν ας πούμε κάνουμε κάμψεις με βαράκια, συνδυάζω και διάφορες άλλες κινήσεις με τα χέρια ώστε να γυμνάζονται και αυτά».

Όσον αφορά στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της σύγχρονης γυναίκας, είναι κάθετος και δεν δέχεται κουβέντα: «Ποτέ δεν θα πρέπει να είμαστε τόσο απασχολημένοι ώστε να αγνοούμε την σωματική άσκηση. 40 μόλις λεπτά αρκούν για να γυμναστούμε ολοκληρωμένα. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε 40 λεπτά ελεύθερα. Αν έχει μία star του Hollywood, έχετε άνετα και εσείς. Κάντε 5 λεπτά ζέσταμα, 30 λεπτά άσκηση και 5 λεπτά τεντώματα. Μην κάνετε το λάθος να παραλείψετε το ζέσταμα προκειμένου να κερδίσετε χρόνο, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τραυματισμού».

Tέλος, όσον αφορά στη διατροφή, δεν του αρέσουν οι υπερβολές και απλά συμβουλεύει τις πελάτισσές του να αποφεύγουν το αλκοόλ και τη ζάχαρη αργά το βράδυ. Επίσης, προτείνει να αποφεύγονται οι υδατάνθρακες όσο περνάει η μέρα και ειδικά πριν από σημαντικές εμφανίσεις. Επιπλέον, απαγορεύει το ρύζι, τα ζυμαρικά, το πλιγούρι βρώμης και τις πατάτες.

Διαβάστε επίσης:

Eva Mendes, Katy Perry, Kate Hudson: ποιο είναι το κοινό μικρό τους μυστικό για τέλειο σώμα;

Μικρά μυστικά για όσους έχουν πατήσει τα 30 και θέλουν να μείνουν νέοι για πάντα

Με 3 μόνο ασκήσεις αποκτήστε το στήθος των ονείρων σας!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα