Πόσο κοστίζει η διαμονή στο χωριό που θα γλιτώσει από το Τέλος Του Κόσμου!

Το χωριό Μπιγκαράς, που βρίσκεται στη νότια Γαλλία, με πληθυσμό μόλις 176 κατοίκων, είναι το μόνο που θα επιζήσει της επικείμενης καταστροφής της γης, την 21η Δεκέμβρη 2012, σύμφωνα με την… προφητεία των Μάγιας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το άσημο χωριουδάκι έχει γίνει το επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Διάφοροι οπαδοί των… παγκόσμιων συνομωσιών πιστεύουν πως στο εσωτερικό του βουνού υπάρχουν εξωγήινοι, οι οποίοι την ημέρα της καταστροφής

θα εγκαταλείψουν τη γη και θα πάρουν μαζί τους και κάποιους ανθρώπους.

Έτσι, στο γραφικό χωριό η κίνηση στην αγορά είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, λόγω του κόσμου που συρρέει εκεί, εξαιτίας της προφητείας. Τα σουβενίρ, με πρώτο το «αυθεντική πέτρα του βουνού Μπιγκαράς» κοστίζει 1.50 ευρώ. Ένα μπουκάλι νερό από την τοπική πηγή, η οποία προφανώς μπορεί να θεραπεύσει μια σειρά από ασθένειες, κοστίζει 15 ευρώ. Μάλιστα, ένας ιδιοκτήτης σπιτιού προσφέρει την κατοικία του με τα τέσσερα υπνοδωμάτια και τη θέα της βουνοκορυφής στην τιμή των 1.500 ευρώ τη βραδιά. Και για αυτούς που δεν έχουν τόσα πολλά χρήματα, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης τους προσφέρει χώρο για κάμπινγκ στο οικόπεδο του σπιτιού, αντί 400 ευρώ τη βραδιά!

Τα απογεύματα, οι τουρίστες μπορούν να επισκεφθούν το ιταλικό εστιατόριο του χωριού για μια «Πίτσα Αποκάλυψη» την οποία μπορούν κάλλιστα να συνοδεύσουν με το τοπικό εκλεκτό οίνο «Το τέλος του κόσμου»!

Ήδη, ο δήμαρχος του Μπιγκαράς, Ζαν Πιερ Ντελόρ, ζήτησε την προστασία του στρατού καθώς θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα αφού «αν έρθουν εδώ αύριο 10.000 άνθρωποι, εμείς ένα χωριό 200 κατοίκων δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε. Έχω ενημερώσει τις τοπικές αρχές για τις ανησυχίες μας και θέλω και ο στρατός να είναι έτοιμος αν χρειαστεί για να επέμβει τον Δεκέμβριο του 2012» δηλώνει στην «Daily Telegraph».

Αξίζει να σημειώσουμε πως για το συγκεκριμένο βουνό έχουν αναπτυχθεί διάφοροι αστικοί μύθοι και δεισιδαιμονίες… Μία από αυτές το θέλει «χρονοπύλη», ο Νοστράδαμος είχε μιλήσει για θετικές «δονήσεις» ενώ υπάρχει και ένας θρύλος ότι εκεί βρίσκεται θαμμένος ο θησαυρός του αινιγματικού αβά Φρανσουά Μπερενζέ Σονιέρ τον οποίο επιχείρησαν να βρουν οι ναζί αλλά και η ισραηλινή Μοσάντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα