«Dancing with the stars»: Καλύτερα η Δούκισσα, παρά η Ζέτα!

Γιατί η εκπομπή πρέπει να αλλάξει παρουσιάστρια.

Στην Ελλάδα έχουμε ένα κακό. Βαριόμαστε εύκολα. Είμαστε βέβαια και της υπερβολής και τα κάνουμε όλα όλοι μαζί ταυτόχρονα, οπότε όλοι μαζί μπουκώνουμε κιόλας, αλλά όπως και να χει είναι πραγματικότητα ότι στην Ελλάδα ελάχιστα πράγματα έχουν μεγάλη διάρκεια. Συνήθως αυτοαναφλέγονται.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την ελληνική τηλεόραση. Αν εξαιρέσεις την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ή της Ελένης

Μενεγάκη, παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει ώρα προβολής και κάνα δυο ακόμη, στην ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχουν άλλες εκπομπές που να θεωρούνται κλασσικές αξίες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι εκπομπές είναι υποχρεωμένες να ανανεώνονται, είτε σε πρόσωπα, είτε σε ώρες προβολής, είτε σε θεματολογία.

Οι Έλληνες βαριόμαστε. Μ αυτό το σκεπτικό είναι "καλά νέα" για το "Dancing with the Stars" ότι δεν τα βρήκαν ή ότι τέλος πάντων δεν γινόταν για κάποιο λόγο να παρουσιάσει τον φετινό κύκλο του σόου η Ζέτα Μακρυπούλια. Πόσα ακόμη φουστάνια να αλλάξει, πόσο ακόμη να αναλύσουμε τις τρέσες που φοράει ή δεν φοράει, πόσο να κάνει ακόμη ότι "φλερτάρει" ή τσακώνεται με τον Γιάννη Λάτσιο, πόσες πάσες γεμάτες ενθουσιασμό να κάνει ακόμη για να συνδεθούμε με το green room;

Θα μου πεις είναι πολύ διαφορετική η Δούκισσα Νομικού από τη Ζέτα Μακρυπούλια; Όχι αλλά και μόνο το γεγονός ότι θα έχει τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς. είναι μια ανανέωση. Και θα πρέπει να σκεφτεί επίσης έναν καινούριο τρόπο να επικοινωνεί με την επιτροπή και τον Γιάννη Λάτσιο. Οπότε καλό είναι και για εκείνη και για το σόου και για την Μακρυπούλια που είναι ώρα πια να πείσει ότι δεν είναι το "ωραίο κορίτσι για όλες τις δουλειές" αλλά μια ηθοποιός που βάζει προτεραιότητα την κανονική της δουλειά, δηλαδή το θέατρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα