Dancing With The Stars 4: Οι πρώτες φωτογραφίες των παρουσιαστών

Το δημοφιλέστερο show της ελληνικής τηλεόρασης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού!

Το DANCING WITH THE STARS 4 κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του δημοφιλέστερου show της ελληνικής τηλεόρασης. Οι 14 celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες

χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτές παίρνουν θέση και στο πλατό... οι προβολείς ανάβουν. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21:15 το DANCING WITH THE STARS 4 ξεκινάει και επιφυλάσσει στους τηλεθεατές μοναδικές εκπλήξεις.

Όπως σε κάθε κύκλο το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH».

Σε κάθε κύκλο προβολής του τις 3 προηγούμενες σεζόν, το DANCING WITH THE STARS μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά και την αγάπη των τηλεθεατών.

Φέτος με νέα παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού, το DANCING WITH THE STARS 4 υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και φυσικά πολύ χορό και ψυχαγωγία! Στο Green Room θα βρίσκεται η περσινή νικήτρια Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία θα μεταφέρει το live κλίμα και τις εντυπώσεις των παικτών, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται για ακόμη μία χρονιά οι: Κάτια Δανδουλάκη, Galena Velikova, Αλέξης Κωστάλας και Γιάννης Λάτσιος!

Keywords
Τυχαία Θέματα