Ψηλοτάκουνα αξίας 83 χιλιάδων ευρώ

Τα παπούτσια της Σταχτοπούτας είναι τελικά φτιαγμένα από πλατίνα.

Κάθε φορά που διαβάζουμε για ένα ζευγάρι παπούτσια με τιμή πολλών χιλιάδων ευρώ το μυαλό μας αυτόματα πηγαίνει στο παραμύθι της Σταχτοπούτας. Έτσι και τώρα, όταν είδαμε αυτό το ζευγάρι ψηλοτάκουνα που τιμάται στα 83 χιλιάδες ευρώ δεν μπορέσαμε παρά να φανταστούμε την Σταχτοπούτα να τα φορά.

Όμως, Σταχτοπούτα δεν υπάρχει και μέχρι και η Blair Waldorf στο Gossip Girl αρκέστηκε σε ένα ζευγάρι Roger Vivier από τον

πρίγκιπά της. Αυτά εδώ τα ψηλοτάκουνα απευθύνονται στην elite, στους γαλαζοαίματους, σε εκείνες τις γυναίκες που κυβερνούν τον κόσμο, όπως λέει και η Beyoncé. Τα custom made αυτά ψηλοτάκουνα είναι δημιούργημα του House of Borgezie και αποτελούν το αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων δουλειάς. Πίσω τους κρύβεται ο Christopher Shellis, o άνθρωπος που σχεδίασε και το πρώτο ψηλοτάκουνο από διαμάντι, ο οποίος δούλεψε σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για να καταφέρει να λιώσει την πλατίνα και να δημιουργήσει αυτά τα πανάκριβα παπούτσια. Μάλιστα λόγω του σχεδιασμού τους τα τακούνια και οι σόλες μπορούν να αντικατασταθούν, οπότε στην ουσία το εν λόγω ζευγάρι μπορεί να «ζήσει» για πάντα.

Το όνομα αυτών των παπουτσιών είναι Cleopatra και αν δεν αγαπάτε την πλατίνα, αλλά έχετε το ανάλογο budget μπορείτε να τα παραγγείλετε και σε χρυσό 14 καρατίων για 71 χιλιάδες ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα