Του …σπάει τα νεύρα ο Νασρί

Εκνευρισμό προκαλεί στον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο Σαμίρ Νασρί, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να παραδέχεται πως η απόδοση του Γάλλου άσου δεν τον ικανοποιεί και να αποκαλύπτει πως πολλές φορές εύχεται να μπορούσε να χτυπήσει! Έντονη κριτική για ακόμη μια φορά από τον Ιταλό προπονητή προς τον 25χρονο μέσο.

Αν και ο Νασρί ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της περασμένης σεζόν και βοήθησε τη Σίτι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Φέτος είναι σκιά του καλού του εαυτού κάτι που ενοχλεί τον προπονητή του.

Μάλιστα, ο Μαντσίνι είναι «τόσο εκνευρισμένος μερικές

φορές» και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, του έρχεται να τον χτυπήσει!

«Θα ήθελα να του ρίξω μια γροθιά, γιατί ένας παίκτης σαν κι αυτόν πρέπει να παίζει συνεχώς όπως στο ματς με τη Νιούκαστλ. Σε κάθε παιχνίδι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως χαραμίζεται, σε ένα-δυο ματς μπορεί να παίξει άσχημα. Αλλά ενώ έχει δυνατότητες τις χαραμίζει», τόνισε για τον Γάλλο άσο ο Μαντσίνι, συμπληρώνοντας πως δεν ξέρει «γιατί η απόδοσή του είναι τόσο διαφορετική φέτος».

«Πάντα η δεύτερη χρονιά είναι δύσκολη για τον τίτλο, δεν μπορείς εύκολα να το κάνεις συνεχόμενα. Μπορεί πολλοί παίκτες να νομίζουν πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα ακόμη κι αν παίξουν στο 50%, αλλά δεν είναι έτσι», κατέληξε ο Ιταλός.

Πηγή: england365.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Του …σπάει τα νεύρα ο Νασρί appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα