Επανεμφάνιση Βλαστού

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - μετέτρεψαν σε «φρούριο» το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων - πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η δίκη του βαρυποινίτη των φυλακών Τρικάλων Παναγιώτη Βλαστού, για την υπόθεση που αφορούσε τον εντοπισμό αντικειμένων στο κελί του, όπως λάμες και βέργες κοπής σιδήρων.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων όπως κατέγραψε το trikalanews.gr , επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, στον Παναγιώτη Βλαστό για τα αντικείμενα αυτά, ενώ ο φυλακισμένος ισχυρίστηκε ότι δεν αποτελούσαν αντικείμενα για σχεδιαζόμενη απόδραση, αλλά για να καθαρίζει …πατάτες, επικαλούμενος άθλιο

σύστημα διατροφής των κρατουμένων που έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να τρώει κάτι περισσότερο από αυτό που σερβίρουν οι φυλακές.

Από την πλευρά της η δικηγόρος του Παναγιώτη Βλαστού ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης της δεν θα σχεδίαζε ποτέ μία απόδραση με τα συγκεκριμένα αντικείμενα όταν το παρελθόν του έχει δείξει ότι τα σχέδια απόδρασής του γίνονται με πιο… εντυπωσιακά μέσα, όπως ελικόπτερα.

Το δικαστήριο δεν πείσθηκε και επέβαλε την μέγιστη ποινή των τεσσάρων ετών κάθειρξης υπό τις διαμαρτυρίες της δικηγόρου και ειρωνικού χαμόγελου του Παναγιώτη Βλαστού.

Η δίκη-εξπρές ολοκληρώθηκε με την μεταφορά εκ νέου στις φυλακές Τρικάλων του Παναγιώτη Βλαστού από δεκάδες πάνοπλους άντρες των ΕΚΑΜ.

The post Επανεμφάνιση Βλαστού appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα