Το «τιμόνι» της ΠΑΕ στον Αλαφούζο

Απόλυτο αφεντικό στον Παναθηναϊκό έγινε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το πέρας του σημερινού Δ.Σ. της ΠΑΕ, καθώς αναλαμβάνει χρέη προέδρου, με αντιπρόεδρο τον Χρήστο Παναγόπουλο. Παραμένει στην ΠΑΕ και ο Γόντικας, ο οποίος θα εκτελεί χρέη ειδικού συμβούλου...
Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ούτως ή άλλως μέχρι τώρα ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα στον Παναθηναϊκό έχοντας την ιδιότητα του προέδρου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Πλέον, θα το κάνει και με τη βούλα, καθώς από σήμερα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, καθώς διαδέχθηκε στη συγκεκριμένη θέση τον
Δημήτρη Γόντικα. Ο οποίος με τη σειρά του θα παραμείνει στην ΠΑΕ, αν και όλες οι ενδείξεις συνέκλιναν ότι θα αποχωρουσε, εκτελώντας χρέη ειδικού συμβούλου του προέδρου.

Ο συνεργάτης του Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος είναι ο νέος αντιπρόεδρος, μαζί με τους Λεωνίδα Πολέμη και Βασίλη Κωνσταντίνου που παρέμειναν στις θέσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γόντικας ως ειδικός σύμβουλος πλέον, θα συμμετέχει και στη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με τους Αλαφούζο, Παναγόπουλο και Πολέμη. Οσο για τον νέο αντιπρόεδρο του τριφυλλιού, τον Χρήστο Παναγόπουλο, όπως έγινε γνωστό παίρνει το χαρτοφυλάκιο της εκπροσώπησης της ΠΑΕ σε Super League και ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Μακρόπουλος γιος του προέδρου του Ερασιτέχνη Αχιλλέα, έγινε το 20ό μέλος του Δ.Σ. (είχε αποχωρήσει ο Αριστείδης Καμάρας), ενώ συμπληρώθηκε και το Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ. Πρόεδρος της εταιρίας θα είναι ο Γιάννης Παναγιωτίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα