Συγκλονίζει ο θάνατος του 27χρονου "ΖΗΤΑ" το πρωί στη Θεσσαλονίκη

-Ξεψύχησε στα χέρια συναδέλφου του
-Σε λίγους μήνες θα παντρευόταν
Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της αστυνομίας από τον ξαφνικό θάνατο του 27χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε στην ομάδα «Ζ». Ο άτυχος μοτοσικλετιστής της ΕΛ.ΑΣ. άφησε την...
τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν συγκρούστηκε με ΙΧ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως (παράπλευρη οδός που ενώνεται με την Εθνική οδό στην δυτική έξοδο της Θεσσαλονίκης).

Το δυστύχημα
Μαζί με τον συνάδελφό του είχαν δεχτεί κλήση από το κέντρο της άμεσης δράσης για να συνδράμουν σε άλλη αστυνομική υπηρεσία στην περιοχή της Σίνδου. Λίγο
πριν βγει με τη μοτοσικλέτα του στην Εθνική οδό είδε μπροστά του να «πετιέται» ένα ΙΧ. Ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να εξέλθει από την Ε.Ο. στον παράδρομο. Ο 27χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει και χτύπησε στη δεξιά πλευρά του οχήματος.

Ξεψύχησε στα χέρια του συναδέλφου του
Αμέσως μετά το συμβάν ο έτερος μοτοσικλετιστής σταμάτησε στην άκρη τη μηχανή του και έτρεξε στον συνάδελφό του. «Είχε χτυπήσει άσχημα. Τον κομμάτιασε» είπε στους συναδέλφους του λίγη ώρα αργότερα περιγράφοντας το περιστατικό. Κράτησε το κεφάλι του συναδέλφου του στην αγκαλιά του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ξεψύχησε στα χέρια του.

Τραγική φιγούρα η αρραβωνιαστικιά του
Πριν από λίγο καιρό ο άτυχος 27χρονος είχε αρραβωνιασθεί και επρόκειτο να παντρευτεί. Καταγόταν από την Πέλλα. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την αρραβωνιαστικιά του. Ένα περιπολικό την μετέφερε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του 424. Μόλις έφτασε στο σημείο και πλησίασε τη σορό κατέρρευσε.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του
H είδηση του θανάτου του 27χρονου έπεσε σαν «βόμβα» στην οικογένεια της ομάδας «Ζ». Έξω από τα επείγοντα περιστατικά του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου τα παλικάρια της ομάδας «Ζ» θρηνούν για τον άδικο χαμό του φίλου τους. Κάποιοι από αυτούς συνόδευσαν με τις μηχανές τους τη σορό του παλικαριού από το σημείο του ατυχήματος μέχρι το νοσοκομείο. «Ένα ομορφόπαιδο σαν τα κρύα τα νερά. Καλόψυχος και εργατικός. Δεν το χωράει ο νους μου ότι έφυγε» είπε αστυνομικός που έχει συνεργαστεί με τον 27χρονο. Στο 424 βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο διευθυντής της Άμεσης Δράσης, Βασίλης Μωυσίδης. Εκτός από τα διαδικαστικά φροντίζει να εμψυχώνει τους άντρες της ομάδας «Ζ» οι οποίοι είναι συντετριμμένοι.

thestival.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα