Στραπάτσο για την Ίντερ, απογοητευμένος ο Λεονάρντο

Απογοητευμένος και με φωνή που μετά βίας έφτανε στα αυτιά των δημοσιογράφων εμφανίστηκε ο Λεονάρντο μετά τη συντριβή της Ίντερ από τη Σάλκε με 5-2 στο «Μεάτσα» για τα προημιτελικά του Champions League.

«Είναι μία εφιαλτική εβδομάδα για μας. Είχαμε...
προετοιμαστεί για αυτά τα δύο κρίσιμα ματς με τη Μίλαν και τη Σάλκε, αλλά δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε και είναι δύσκολο
να χωνέψουμε αυτές τις ήττες», δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αρχίσαμε τόσο καλά τον αγώνα και δεν περίμενα ποτέ πως θα τελείωνε με αυτό τον τρόπο η βραδιά. Η Σάλκε είχε έξι ή επτά προσπάθειες για γκολ και πέτυχε πέντε τέρματα. Κάποια πράγματα δεν δούλεψαν στην ομάδα μας, για πολλούς και διάφορους λόγους. Είχαμε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις της Σάλκε, αλλά χάσαμε την ισορροπία μας. Είχαμε τη σωστή αντιμετώπιση στο ματς, αλλά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τελείως το παιχνίδι».

Παράλληλα δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες για άναρχο παιχνίδι λέγοντας πως «... μου έχουν βάλει την ταμπέλα πως θέλω να παίζουν οι ομάδες μου φαντεζί ποδόσφαιρο επειδή είμαι Βραζιλιάνος».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Είναι μάλλον ανέφικτο να ανατραπεί αυτό το σκορ στον επαναληπτικό, αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Όποιος παίζει ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πάντα αισιόδοξος. Εγώ κάνω τις επιλογές μου, δουλεύω και βάζω την ψυχή μου. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βρούμε τη δύναμη να αντιδράσουμε».
sport-fm
Keywords
Τυχαία Θέματα