Στο στόχαστρο πολλών ομάδων ο Μαρτίνεζ

Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε ο πρωταγωνιστής της επιθετικής γραμμής της Πόρτο, έχοντας πετύχει 23 γκολ σε 22 εμφανίσεις. Ο Τζάκσον Μαρτίνεζ με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων, οι οποίες δείχνουν πρόθυμες να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της διοίκησης της Πόρτο, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Μιλώντας για τον Κολομβιανό επιθετικό, ο

προπονητής των «Δράκων», Βίκτορ Περέιρα, έδειξε να μην αιφνιδιάζεται από όσα ακούγονται γύρω από τον ποδοσφαιριστή του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι για τον Μαρτίνεζ, γιατί είναι δύσκολο για έναν παίκτη που έφτασε στην Ευρώπη πριν λίγους μήνες, να κάνει τόσο καλή εντύπωση. Από την άλλη, όμως, το περίμενα, καθώς γνωρίζω τις ικανότητες του Κολομβιανού», σημείωσε ο προπονητής της Πόρτο.

Ο ίδιος ο Περέιρα θεωρεί πως έχει συμβάλλει και εκείνος στην εξέλιξη του παίκτη. «Ο Μαρτίνεζ έχει την τύχη να αγωνίζεται στην Πόρτο, η οποία είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, διεκδικούμε τίτλους, τα… φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν ευκολότερα οι καλοί ποδοσφαιριστές.

Αν ο Μαρτίνεζ έπαιζε σε μια μικρότερη ομάδα, σίγουρα το ταλέντο του να αναγνωριζόταν, αλλά όχι τόσο σύντομα. Θεωρώ, λοιπόν, πως η ομάδα τον έχει βοηθήσει, όπως, ασφαλώς, έχει βοηθήσει και εκείνος την ομάδα», τόνισε ο Βίκτορ Περέιρα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στο στόχαστρο πολλών ομάδων ο Μαρτίνεζ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα