Στην πίεση ο ΠΑΟΚ

Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ήττα από τη Skoda Ξάνθη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά το κυριότερο είναι πως μετά την ευχάριστη παρένθεση απέναντι στην Καλλιθέα για το Κύπελλο εμφάνισε ξανά τις ίδιες παθογένειες. Αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι σε μία καλά οργανωμένη άμυνα, δεν είχε… ιδέες για να φτάσει κοντά στο γκολ
και κινδύνεψε αρκετά στις αντεπιθέσεις.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στη διάρκεια του ματς και στο τέλος, έξω από τα αποδυτήρια, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα. Ο Γιώργος Δώνης, που επί της παρούσης δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο απόλυσης, εμφανίζεται αισιόδοξος για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας του αλλά τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα αποτελέσουν κριτήριο.

Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής. Η διάθεση ενίσχυσης είναι δεδομένη, αλλά μέχρι στιγμής οι υψηλές προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν με τις επαφές με ονόματα όπως Λάζοβιτς και Λούκας δεν έγιναν πράξη μεγαλώνοντας την απογοήτευση του κόσμου.

Και τώρα… ντέρμπι

Στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στρέφεται η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ από σήμερα. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά και πολλούς, αφού ενδεχόμενη νίκη είναι ικανή να αλλάξει άρδην την ψυχολογία στην ομάδα, ενώ ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα θα βαρύνει κι άλλο το κλίμα. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει σε αυτό το ματς τον Κώστα Σταφυλίδη, που θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες με κάταγμα στο μετακάρπιο. Επτά κάρτες συμπλήρωσε ο Κάτσε και θα αποφασιστεί σε ποιο δύο από τα προσεχή τέσσερα ματς πρωταθλήματος θα λείψει.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στην πίεση ο ΠΑΟΚ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα