Το βιολί του ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Οσασούνα κατάφερε να κερδίσει δύο ακόμα ρεκόρ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έστειλε τέσσερις φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στη νίκη 5-1 της Μπαρτσελόνα για την 21η αγωνιστική της Primera Division.

Ο Αργεντινός ξεπέρασε τα 200 στο πρωτάθλημα και έγινε ο όγδοος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης που καταφέρνει κάτι τέτοιο

μετά τους Ζάρα, Ούγκο Σάντσες, Ραούλ, Ντι Στέφανο, Θέσαρ, Κουίνι και Παίνο.

Ο Μέσι, επίσης, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έφτασε στο συγκεκριμένο επίτευγμα, ξεπερνώντας τον Ζάρα (ήταν 29 ετών και 352 ημερών) και τον Ραούλ (30 ετών και 255 ημερών).

Ο διεθνής άσος την Κυριακή κατάφερε να σκοράρει για ενδέκατο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αφήνοντας στο παρελθόν τους πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα που είχαν σκοράρει σε δέκα σερί αγώνες: τον Μαριάνο Μαρτίν τη σεζόν 1942/73 και τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, από τη σεζόν 1996/97.

Ο Μέσι έχει πετύχει 33 γκολ στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν μετά από 21 αγωνιστικές. Μόνο τις σεζόν 2009/10 και 2011/12 είχε σημειώσει περισσότερα τέρματα στο πρωτάθλημα συνολικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Το βιολί του ο Μέσι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα