Στα άκρα η σύγκρουση Καπερνάρου – Μαρκογιαννάκη

Την παραίτηση του Προέδρου της Προανακριτικής επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη ζήτησε με άρθρο του στο Real.gr βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος της επιτροπής Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον καλεί να σεβαστεί και να συμμορφωθεί με τους

νόμους σε αντίθετη περίπτωση «να παραιτηθεί» . Όλα ξεκίνησαν – σύμφωνα με τον Β. Καπερνάρο – όταν ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν τον άφησε να ολοκληρώσει την εξέταση του μάρτυρα.

«Ο κ. Μαρκογιαννάκης τελικά πρέπει να αντιληφθεί και να συνειδητοποιήσει, ότι πρέπει να ενεργεί και αυτός ως Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών και όχι ως κομματικό όργανο. Αλλιώς, έχει την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή, να αναγνωρίσει την αδυναμία του να συμμορφωθεί με τους νόμους και να παραιτηθεί» αναφέρει μεταξύ άλλων στο Real.gr ο Β. Καπερνάρος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής εξέφρασε διαφορετική άποψη και σημείωσε μιλώντας στον Real fm 97.8 ότι «όλες οι ερωτήσεις που έθετε είχαν απαντηθεί από τον μάρτυρα 100 φορές. Δεν μπορεί η προανακριτική να διαρκέσει 5 χρόνια»

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αναρωτήθηκε αν ο κ. Καπερνάρος αντιδρά το ίδιο όταν συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά και στις δικαστικές αίθούσες.
«Ο κ. Καπερνάρος είναι ένας παλιός νομικός και έμπειρος δικηγόρος. Προφανώς στην διάρκεια της δικηγορικής του θητείας θα συνέβη στο δικαστήριο Πρόεδρος να του πει «κύριε συνήγορε δεν θα κάνετε αυτή την ερώτηση διότι έχει ερωτηθεί» έχει σπάσει πολλές φορές τα χέρια του;»

The post Στα άκρα η σύγκρουση Καπερνάρου – Μαρκογιαννάκη appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα