Ψάχνει… άσπρη μέρα η ΑΕΚ

Η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ είναι επιτακτική. Μετά τις προσθήκες των Πετρόπουλου, Μητρόπουλου, Τσουμάγκα και Καραλή, ο Έβαλντ Λίνεν θέλει τουλάχιστον έναν ακόμη μεσοεπιθετικό (έχει ζητήσει τον Κλωναρίδη αλλά λόγω κόστους είναι δύσκολο να προχωρήσει ο δανεισμός του από τη Λιλ) και πιθανότατα έναν αμυντικό από τη στιγμή που τελικά θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Κοντοές (έχει πάρει άδεια για να δοκιμαστεί στο εξωτερικό). Όμως δεν υπάρχουν χρήματα, όχι μόνο για μεταγραφές, αλλά ούτε για τις βασικές ανάγκες της ομάδας.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος συνεχίζει να καταβάλει προσπάθειες ανεύρεσης ρευστού. Σε νέα επαφή που θα έχει με τον Δημήτρη Βιντιάδη θα προσπαθήσει να τον πείσει να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ και να δώσει κάποια χρήματα. Επιχειρήματά του; Πως έτσι ο 32χρονος εφοπλιστής θα δείξει τις προθέσεις του τη στιγμή που μετά τη νέα παράταση που ζήτησε πολλοί έχουν αρχίσει να αμφιβάλουν για αυτές και πως αν δεν μπουν τώρα χρήματα στην ομάδα, ίσως σε ένα μήνα από τώρα να μην υπάρχει… ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει επαφή και με τον Άλκη Φωτίου, όχι απλώς για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, αλλά και με σκοπό να ζητήσει από εκείνον ταμειακή διευκόλυνση, με τη μορφή ενός άτυπου δανείου.

Θα γίνει προπόνηση
Μπορεί η ΑΕΚ το Σάββατο να δίνει έναν υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι άγνωστο ακόμη κι αν θα γίνει σήμερα η προπόνηση της ομάδας. Μετά τα όσα έγιναν τη Δευτέρα με το «ντου» οπαδών στον Φουρτάδο, οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι. Στις επαφές της διοίκησης με τους οργανωμένους δόθηκαν εγγυήσεις από εκείνους πως δεν θα συμβεί κανένα παρατράγουδο, αλλά η πραγματοποίηση της προπόνησης θα αποφασιστεί από τους παίκτες λίγο πριν την έναρξή της. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να διεξαχθεί κανονικά η προπόνηση, στην οποία θα λάβει μέρος και ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Καραλής.

Σίγουρα απών θα είναι ο Εμίλιο Φουρτάδο, που είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει διεκδικώντας την ελευθέρας του κι αν δεν τα καταφέρει προσφεύγοντας για διακοπή της συνεργασίας του με την ομάδα λόγω των συνθηκών. Ήδη ο 29χρονος άσος έχει αναθέσει σε δικηγόρο να βρει φόρμουλα για το διαζύγιο με την «Ένωση» και φημολογείται πως ΟΦΗ, Κέρκυρα και Skoda Ξάνθη εξετάζουν την περίπτωσή του.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ψάχνει… άσπρη μέρα η ΑΕΚ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα