«Θα μείνει ο Τζεμπούρ…»

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη στις υποθέσεις των ανανεώσεων του Αλγερινού επιθετικού και του Βασίλη Τοροσίδη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν… τρομάζουν από τα όσα γράφονται στη γειτονική χώρα και πιστεύουν ότι ο διεθνής φορ

θα μείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο «τρομοκράτης» φέρεται να γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «μαύρων αετών», όμως δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα και επιθυμεί να παραμείνει στο Λιμάνι.

Η Μπεσίκτας εξετάζει ως εναλλακτική λύση του Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν την περίπτωση του Τζεμπούρ για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Φενερμπαχτσέ. Ο τουρκικός έχει τη δυνατότητα να καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Αλγερινό, όμως εκείνος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (όπως το γαλλικό) και όχι στη γειτονική χώρα.

Όσον αφορά το αντίστοιχο θέμα του Τοροσίδη, χθες ο μάνατζερ του διεθνούς μπακ ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ και οι διοικούντες υποστήριζαν ότι δεν ήταν για αυτό το ζήτημα. Ωστόσο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού φέρεται να «γυάλισε» στην Σαμπντόρια, η οποία είχε στείλει άνθρωπό της στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Σύντομα αναμένεται να τελειώσει και η υπόθεση του Ρόι Κάρολ, αφού από την περασμένη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Θα μείνει ο Τζεμπούρ…» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα