Προσγειωμένος ο Βιλανόβα

Τα πόδια του στο έδαφος κρατάει ο Τίτο Βιλανόβα παρά το γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην πρώτη θέση, έχοντας εννιά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης και δεκατρείς από τη Ρεάλ.

«Η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν ήταν εύκολη η δουλειά μας. Έπρεπε να παλέψουμε για να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια και ίσως δε θα μπορέσουμε να το συνεχίσουμε στο μέλλον», ήταν τα λόγια του 44χρονου τεχνικού για να προσθέσει:

«Την πρώτη μου χρονιά (2008-09) ήμασταν 12 βαθμούς πίσω και έπρεπε να πάμε στο Μπερναμπέου να παίξουμε για τον τίτλο.

Τώρα υπάρχει μια ομάδα που βρίσκεται μόνο εννιά βαθμούς πίσω μας. Έτσι, δε νομίζω πως ο τίτλος είναι ο δικός μας για να τον χάσουμε».

Ο Ισπανός προπονητής συνέχισε λέγοντας:

«Αν υπάρξει ομάδα που θα μπορέσει να μας προσπεράσει στη βαθμολογία τότε αυτή δικαιούται τον τίτλο. Αυτό έγινε το 2009 και μπορεί να γίνει ξανά. Το ισπανικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και σίγουρα δεν είναι βαρετό».

Ο Βιλανόβα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εξαιρετική επίδοση του Μέσι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο ματς με την Ατλέτικο, φτάνοντας τα 90 το 2012.

«Μπορεί να είναι εύκολο να εστιάζεις σε άλλους παίκτες, αλλά η δουλειά του Μέσι είναι απίστευτη και σε μαγνητίζει. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση που παίζει και μπορεί μόνο να βελτιωθεί».

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα