Απίστευτο: Οδηγούσε με κολλημένο το γκάζι στα 200 χλμ την ώρα και χωρίς φρένα επί 60 λεπτά [εικόνα]

Το χάρο με τα μάτια του είδε Γάλλος οδηγός με ειδικές ανάγκες όταν το ειδικά προσαρμοσμένο Ρενό Λαγκούνα του για οδηγούς με προβλήματα αναπηρίας παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα να βρεθεί να τρέχει ανεξέλεγκτο σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, χωρίς φρένα, επί μία ώρα που στον ίδιο φάνηκε αιώνας…

Όταν ο Φρανκ Λεσέρφ ξεκίνησε να πάει με το αυτοκίνητό του στο σούπερ μάρκετ για τα ψώνια της εβδομάδας δεν φανταζόταν καν ότι θα ζούσε έναν εφιάλτη που θα τον οδηγούσε πέρα από τα βελγικά σύνορα σε ένα χαντάκι της γειτονικής χώρας. Διότι εκεί

κατέληξε ο άτυχος Γάλλος έπειτα από την τρελή του πορεία, όταν το αυτοκίνητό του «έμεινε» από βενζίνη, σώζωντάς του τη ζωή.

Όταν ο Λεσέρφ αντιλήφθηκε τη βλάβη τόσο στο γκάζι όσο και στα φρένα, τηλεφώνησε από το κινητό του στις αστυνομικές αρχές ενημερώνοντάς για την κατάσταση. Αμέσως, περιπολικά έσπευσαν να τον συνοδεύσουν ανοιγοντάς του το δρόμο επί μία ώρα και διασχίζοντάς μία τεράστια απόσταση από τη Γαλλία σε ένα χαντάκι του Βελγίου.

Ο 36χρονος οδηγός με ειδικές ανάγκες εξέφρασε τα παράπονά του στην εταιρεία αυτοκινήτων Ρενό για δεύτερη φορά, καθώς ανάλογο διάβημά του στο παρελθόν για παρόμοιο πρόβλημα δεν είχε τύχει της δέουσας προσοχής.

The post Απίστευτο: Οδηγούσε με κολλημένο το γκάζι στα 200 χλμ την ώρα και χωρίς φρένα επί 60 λεπτά [εικόνα] appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα