«Πεινάμε σαν… λύκοι»

Στο πρωτάθλημα έχει πάρει μια διαφορά ασφαλείας, αφού οι 20 βαθμοί που τη χωρίζουν από τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί.

Στο Κύπελλο Γερμανίας συνεχίζει την προσπάθειά της για να φτάσει στον τελικό. Το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, είναι ο μεγάλος στόχος της Μπάγερν Μονάχου, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ούλι Χένες, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ… πεινασμένοι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πεινάμε σαν λύκοι… θέλουμε απεγνωσμένα αυτό το τρόπαιο. Πέρσι το χάσαμε μέσα στο σπίτι μας, φέτος θέλουμε να το φέρουμε

στο Μόναχο.

Η πορεία μας στο πρωτάθλημα μας διευκολύνει, αφού η διαφορά μας από τον δεύτερο είναι τέτοια, που μας δίνει το δικαίωμα να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πλέον», τόνισε ο Χένες.

Αντίπαλος της Μπάγερν στην προημιτελική φάση είναι η Γιουβέντους. Ο Χένες δείχνει να φοβάται περισσότερο την απόδοση της δικής του ομάδας, παρά τη δύναμη των Ιταλών.

«Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι με την Άρσεναλ, τότε δεν έχουμε καμία πιθανότητα να προκριθούμε. Απαιτείται μέγιστη προσοχή και πολύ καλή απόδοση.

Το γεγονός πως παίζουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας δεν μου αρέσει. Θα πρέπει να πάρουμε μια νίκη με καλή διαφορά, χωρίς να δεχτούμε γκολ. Μόνο έτσι θα ταξιδέψουμε για το Τορίνο με άνεση. Πάντως, αν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές της, τότε η πρόκριση στον ημιτελικό είναι πολύ πιθανή», σημείωσε ο Ούλι Χένες.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Πεινάμε σαν… λύκοι» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα