Η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ πρωτοπορεί και πάλι

Δυναμική επέκταση στον τομέα διατροφής των κατοικίδιων ζώων επιδιώκει η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ, με ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας.

Σε συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη λανσάρει δύο νέα είδη συμπληρώνοντας την ποικιλία με την μάρκα BARRON.

Το νέο προϊόν αποτελεί έναν λαχταριστό γευστικό συνδυασμό για τα ζώα συντροφιάς, αφού συνδυάζει ιδανικά την θρεπτική αξία του φρέσκου κοτόπουλου με το μοσχάρι

και τα λαχανικά, που κάνει ακόμα πιο πλούσια τη διατροφή τόσο του σκύλου όσο και της γάτας.

Η οι νέοι κωδικοί της σειράς Barron κυκλοφορούν από το Δεκέμβριο του 2012, αποκλειστικά από τα ράφια των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη και δέχεται ήδη τις καλύτερες κριτικές από όσους την εμπιστεύτηκαν για το κατοικίδιό τους. Διατίθεται σε συσκευασίες των 3 η 10 κιλών για σκύλους και 2 κιλών για γάτες.

Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το φρέσκο κοτόπουλο, η εταιρεία Νιτσιάκος επένδυσε το 2005 στη βιομηχανία παραγωγής ξηρής τροφής για σκύλους και γάτες. Κύριο μέλημα αποτελεί η παραγωγή προϊόντων με ισορροπημένη σύνθεση και υψηλή διατροφική αξία για κατοικίδια ζώα.

Η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ, με έδρα τα Ιωάννινα και 40ετή παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των εταιρειών της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων, παρέχοντας στον καταναλωτή υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα πρωτογενούς παραγωγής μεταποίησης και διανομής.

The post Η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ πρωτοπορεί και πάλι appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
barron σκυλου τροφη, τροφες σκυλων νιτσιακος τιμες
Τυχαία Θέματα