Πάτρα: Ποιοι δρόμοι της πόλης θα μείνουν χωρίς τηλέφωνο το Σάββατο

Η Τεχνική Περιφέρεια Νότιας και Δυτικής Ελλάδος του ΟΤΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο αναβάθμισης του δικτύου της, θα πραγματοποιήσει τεχνικές εργασίες στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα θα γίνει αναβάθμιση του δικτύου του υπ’ αριθμ. 225 Υπαίθριου Κατανεμητή (KV), ο οποίος ευρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Αγίου Ανδρέου.

Με στόχο τη λιγότερη δυνατή όχληση των καταναλωτών, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 08:00,

το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει διακοπή στις τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις των πελατών στις οδούς Αγίου Ανδρέου (από Αράτου έως την Πλατεία Τριών Συμμάχων), Κολοκοτρώνη (από Αγίου Ανδρέου έως Όθωνος Αμαλίας) και Όθωνος Αμαλίας (από Αράτου έως την Πλατεία Τριών Συμμάχων). Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20:00 του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου .

Ο ΟΤΕ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών, ενώ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών που σκοπό έχουν την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

ΠΗΓΗ: Thebest.gr

The post Πάτρα: Ποιοι δρόμοι της πόλης θα μείνουν χωρίς τηλέφωνο το Σάββατο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα