Παρολίγον τραγωδία στη Ρωσία από πυροβολισμούς κατά νηπιαγωγείου

Ενας άνδρας ηλικίας 51 ετών άνοιξε πυρ κατά νηπιαγωγείου στην πόλη Σάλαβατ 1.500 νοτιοανατολικά της Μόσχας προκαλώντας θραύση στο τζάμι του γυμναστηρίου όπου βρίσκονταν και έπαιζαν τα παιδιά με αποτέλεσμα μια δασκάλα να τραυματιστεί.

Η ρωσική αστυνομία έκανε επιδρομή στο διαμέρισμα από όπου έρχονταν οι πυροβολισμοί και σκότωσε τον δράστη, καθώς, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ο άνδρας αρνούνταν να παραδοθεί.

Η δασκάλα τραυματίστηκε στο στομάχι από τα θραύσματα τζαμιών στην προσπάθειά της να φυγαδεύσει τα μικρά παιδιά από την αίθουσα.

Αν και

τα περιστατικά αυτού του είδους δεν είναι συνηθισμένα στη Ρωσία, στις 7 Νοεμβρίου ένας 30χρονος δικηγόρος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε συναδέλφους του στην φαρμακευτική εταιρεία που εργαζόταν στην Μόσχα ενώ, όπως φαίνεται, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης μετά την εγκατάλειψή του από την σύντροφό του.

Η πώληση όπλων είναι παράνομη στην Ρωσία και το περιστατικό αυτό του Νοεμβρίου ώθησε το υπουργείο Εσωτερικών να εξετάσει την σκλήρυνση της υπάρχουσας νομοθεσίας περί οπλοκατοχής. Οι κυνηγετικές καραμπίνες επιτρέπονται μόνον με άδεια.

The post Παρολίγον τραγωδία στη Ρωσία από πυροβολισμούς κατά νηπιαγωγείου appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα