«Παίζουμε μισή χρονιά με τον Πανιώνιο»

Από τα πιο σημαντικά ματς της φετινής σεζόν είναι εκείνο του ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο 24χρονος παίκτης, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μίλησε και για τα όσα έχουν καταφέρει τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του μέχρι στιγμής, αλλά και για το τι σημαίνει για εκείνον το συγκεκριμένο

βραβείο, που παρέλαβε από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Τσαμπουράκη.

«Είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να βγαίνει MVP της αγωνιστικής. Η ομάδα μας έχει πάρει πάρα πολλά βραβεία φέτος και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και είμαστε πολύ συχνά στην ευχάριστη θέση να παίρνουμε πολλά βραβεία», είπε αρχικά ο μέσος των Κρητικών.

Στη συνέχεια ο Λαμπρόπουλος στάθηκε στην κρισιμότητα του επερχόμενου εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στον Πανιώνιο: «Η χρονιά μέχρι τώρα πάει καλά για την ομάδα και μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, γιατί είμαστε μέσα στους στόχους μας και σε πολύ καλό βαθμό. Θεωρώ ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο είναι μισή χρονιά για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Παίζουμε μισή χρονιά με τον Πανιώνιο» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα