Πάει για άλλον ο ΠΑΟΚ

Το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση του τερματοφύλακα, ύστερα από τον τραυματισμό του Χακόμπο, επιθυμούν να καλύψουν στον ΠΑΟΚ.

Την αναζήτηση άλλου τερματοφύλακα έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σανθ Χακόμπο αναγκάζει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε στον «άσο».

Πλέον ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει τον Παναγιώτη Γλύκο και τον Αστέριο Γιακουμή, όμως για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της πρέπει να έχει άλλον έναν γκολκίπερ.

Για τον τραυματισμό του Χακόμπο μίλησε στη SportDay ο Παναγιώτης Γιγής, ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Μπορεί και να χειρουργηθεί. Είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πρέπει να υπήρχε προδιάθεση. Ίσως και από πολύ παλιά. Μπορεί να είχε μικροενοχλήσεις και έφτασε πλέον σε ένα σημείο που ο μυς δεν άντεξε».

Ο Ισπανός θα βγει σήμερα από το νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες θα κάνει συνεχείς ελέγχους μέχρι να καθοριστεί η θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Εν τω μεταξύ, η στήλη «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας αναφέρει ότι ο 30χρονος πορτιέρο έβγαλε από τη δύσκολη θέση τη διοίκηση του συλλόγου, αφού είχε αποφασίσει ότι δεν θα τον κρατήσει.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πάει για άλλον ο ΠΑΟΚ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα