Ονόματα πολλά, απόφαση καμιά

Συνεχίζεται από τον Ολυμπιακό η εξέταση παικτών για την αντικατάσταση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει γίνει η επιλογή του παίκτη.

Ο Κρις Κουίν που πρόβαλε ως φαβορί δεν καλύπτει απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ συν τοις άλλοις θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της εγκύου γυναίκας του και για να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να πληρωθεί καλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλες λύσεις. Τελευταία ονόματα

που ακούγονται έντονα είναι του Τζάστιν Ντέντμον και του Θίοντορ Τζόρνταν. Ο πρώτος είναι 27 ετών, με ύψος 1,83μ., πέρυσι ήταν MVP στο NBDL έχοντας 22,8 πόντους, 5,5 ασίστ, 3,7 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα. Στην Ευρώπη είχε παίξει με τη Χαποέλ Αφούλα στο Ισραήλ τη σεζόν 2009/10, ενώ πέρυσι έπαιξε σε τρία ματς με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο την άνοιξη έχοντας 4,3 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 12,3 λεπτά ανά αγώνα.

Ο δεύτερος είναι 24 ετών και έχει ύψος 1,83μ., αγωνίζεται στην τουρκική Αντάλια και ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό. Με τους ουραγούς της τουρκικής λίγκας έχει 15,5 πόντους, 4,4 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ σε 31,8 λεπτά κατά μέσο όρο.

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να κάνουν βιαστική επιλογή, αλλά να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα. Ένα σενάριο, δε, θέλει τους Πειραιώτες να μην παίρνουν παίκτη (τουλάχιστον όχι άμεσα) αν δεν βρουν αυτό που θέλουν και να ποντάρουν στον Δημήτρη Κατσίβελη ως τέταρτη λύση στα γκαρντ.

Πηγή:sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ονόματα πολλά, απόφαση καμιά appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα