«Οι αστυνομικοί μου επιτέθηκαν»

Για την περιπέτεια που είχε το βράδυ της Πέμπτης, όταν μετά την παραβίαση φωτεινού σηματοδότη με το αυτοκίνητό της, συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Γλυφάδας, μίλησε στο Yupiii η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Οδηγούσα στη Βουλιαγμένης και όντως πέρασα με κόκκινο. Με σταμάτησαν και εγώ σε αντίθεση με αυτά που γράφτηκαν στα blogs, που δεν έχουν καμία βάση προσπάθησα να μιλήσω πραγματικά όμορφα και πολιτισμένα μαζί τους. Ήθελα μόνο να μου κόψουν το πρόστιμό

μου και να πάω σπίτι μου. Αλλά εκείνοι μου επιτέθηκαν» αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αρνούμενη κατηγορηματικά πως εκείνη επιτέθηκε στους αστυνομικούς. «Η μόνη μου παράβαση ήταν ότι πέρασα με κόκκινο. Και τώρα βρέθηκα να κατηγορούμαι για εξύβριση, αντίσταση κατά της Aρχής και ένα σωρό άλλα πράγματα, που πραγματικά δεν έκανα!».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αυτή τη στιγμή περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεσή της στο αυτόφωρο.

Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφέθηκε ελεύθερη, αφού η υπόθεσή της πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

The post «Οι αστυνομικοί μου επιτέθηκαν» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα