Επίθεση τούρκων hackers εναντίον της Ελλάδας

Πληροφορίες που περιήλθαν στην συντακτική ομάδα και επιβεβαιώθηκαν από την βαθιά δημοσιογραφική έρευνα του SecNews επιβεβαιώνουν το ασύλληπτο!

Τούρκοι επιχειρηματίες, που την περίοδο της βαθιάς οικονομικής κρίσης επιλέγουν την Ελλάδα ως πρωταρχικό τόπο επένδυσης, έχουν οργανώσει εξειδικευμένες ομάδες κρούσης βιομηχανικών κατασκόπων με στόχο να πραγματοποιήσουν υποκλοπή, αλλοίωση και διάθεση ψηφιακών δεδομένων που αφορούν τρέχοντες αλλά και μελλοντικούς διαγωνισμούς!

Πιο συγκεκριμένα μικρές,ευέλικτες οργανωμένες

ομάδες Τούρκων hackers με πλήρη “εξάρτηση” (απαραίτητα εργαλεία κυβερνοπολέμου,βιομηχανικής κατασκοπείας και υποκλοπών) στοχοποιούν κρίσιμες υποδομές αλλά και εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να προσεγγίσουν/επενδύσουν οι Τούρκοι επιχειρηματίες.

Κύριοι στόχοι των Τούρκων hackers μεταξύ άλλων είναι εταιρείες επενδυτών/διαχείρισης κεφαλαίων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, εμπορικών εταιρειών, εταιρειών real estate, τηλεπικοινωνιακών εταιρειών, εταιρειών τυχερών παιγνίων ναυτιλιακών και πετρελαικών εταιρειών καθώς και οργανισμών κοινής ωφέλειας.

Διαβάστε περισσότερα στο secnews

The post Επίθεση τούρκων hackers εναντίον της Ελλάδας appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα