Οδεύει προς Ρεάλ ο Αγουέρο

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή αλλά και στην Αγγλία που θέλει τους εκπροσώπους του Σέρχιο Αγουέρο να είχαν μυστική συνάντηση με διοικούντες την «βασίλισσα».

Η αρχή έγινε με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του People, ενώ η συνέχεια δόθηκε από ΜΜΕ της χώρας της λατινικής Αμερικής που αναπαραγάγουν τις σχετικές πληροφορίες υποστηρίζουν και αυτές ότι υπάρχει «φωτιά» και όχι μόνο… καπνός.

Ο Αγουέρο

φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία και να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα μυστικά, να έχει αρχίσει η προετοιμάζεται το έδαφος για μια τέτοια μεταγραφή, από την Μάντσεστερ Σίτι.

Μέρος σε αυτή την αλλαγή φανέλας, αναμένεται να έχει και ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν. Ο συμπατριώτης του Αγουέρο –με τη σειρά του έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να έχει πει –ξεκάθαρα- ότι θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι ο Ιγκουαϊν αναμένεται να αποτελέσει κάτι σαν αντάλλαγμα από την πλευρά της «βασίλισσας» προς την ομάδα του Μάντσεστερ για να παραχωρήσει τον Αγουέρο.

Τα προβλήματα για την Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζουν όμως από την στιγμή που οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας διασταυρώσουν ότι έγινε η προσέγγιση αυτή. Κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται –βάσει νόμου- καθώς ο Αγουέρο έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την αγγλική ομάδα, η οποία θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί και να έχει δώσει την συγκατάθεσή της.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Οδεύει προς Ρεάλ ο Αγουέρο appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα