«Ο Γκαρσία θέλει να μείνουμε με ψηλά το κεφάλι»

Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Μπονγκανί Κουμάλο, με αφορμή τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Δώνη. Τι είπε ο Γκαρσία στους πρώην συμπαίκτες του.

Την ανάγκη να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο κόσμος να σταθεί σύμμαχος στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του, τόνισε ο Μπονγκανί Κουμάλο, μετά τις έντονες αντιδράσεις για τον Γιώργο Δώνη.

Αφού αναγνώρισε την υποστήριξη του κόσμου, ο Νοτιοαφρικός στόπερ τους ζήτησε

να πιστέψουν στην ομάδα, κάτι που θα ήθελε και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Δείτε τι έγραψε στο facebook:

«Ας προσπαθήσουμε να πιστέψουμε στον Δώνη. Μπορούμε να βρούμε δύναμη για να κερδίσουμε το κύπελλο. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις οπαδούς να μην έρχονται στο γήπεδο εξαιτίας των απόψεων που έχουν για ένα άτομο.

Προσπαθήστε να πάτε σε όσα περισσότερα παιχνίδια σας επιτρέπει ο χρόνος και τα χρήματά σας. Προσπαθήστε να αποδείξετε την υποστήριξή σας. Οι οπαδοί κάνουν αυτό το κλαμπ μεγάλο, όχι εγώ, όχι οι ποδοσφαιριστές, όχι ο Δώνης, αλλά εσείς οι οπαδοί.

Ο Γκαρσία δεν θα ήθελε να είμαστε στα κάτω μας και θα μας ενθάρρυνε γι’ αυτό. Θα ήθελε να έχουμε ψηλά τα κεφάλια μας και να συνεχίσουμε με πάθος στην ομάδα, μαζί με τους οπαδούς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε μία επιτυχία».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Ο Γκαρσία θέλει να μείνουμε με ψηλά το κεφάλι» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα