Με Καραγκούνη και Κατσουράνη η Εθνική Ελλάδας

Ο Φερνάντο Σάντος… επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών και κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία τους Καραγκούνη και Κατσουράνη. Πρώτη για τον νεαρό πορτιέρο της Φέγενορντ, Κώστα Λάμπρου...
Ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός τεχνικός, παρέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/10) συνέντευξη Τύπου, όπου ανακοίνωσε την αποστολή του αντιπροσωπευτικού
μας «συγκροτήματος», στην οποία μετέχει ο Γιώργος Καραγκούνης αλλά και ο Κώστας Κατσουράνης.

Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι: Καρνέζης, Γλύκος, Λάμπρου, Τοροσίδης, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Δημούτσος, Νίνης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Φορτούνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Γκέκας και Σαλπιγγίδης.

«Σημαντικά αλλά όχι... καθοριστικά τα παιχνίδια»

Στη συνέχεια, ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις με Βοσνία και Σλοβακία: «Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την Εθνική. Δεν θα έλεγα καθοριστικά γιατί είμαστε σε πρώιμη φάση. Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια με δυνατές αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο για μας. Έχουν ειδικό βάρος γιατί στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στην Βραζιλία».

Ακολούθως, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε ερωτήσεις για:

Τον Κατσουράνη και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί από το επικείμενο «διαζύγιό» του με τον Παναθηναϊκό: «Αυτή τη στιγμή δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι που με προβληματίζει γιατί μιλάμε για μια πρόσφατη κατάσταση και γνωρίζοντας τον ποδοσφαιριστή και τον επαγγελματισμό του είμαι 100%σίγουρος γι' αυτόν, αλλά όσον αφορά το μέλλον είμαι προβληματισμένος. Το έχω πει ότι παίκτες χωρίς σύλλογο δεν θα είναι στις κλήσεις της εθνικής ομάδας. Όσο σημαντικός είναι στο παρελθόν για την εθνική, όποιο όνομα και να έχει, όποια πείρα και να έχει δεν θα είναι στην ομάδα. Για παράδειγμα, αν φύγει από τον Παναθηναϊκό και μετά δεν θα βρει ομάδας στο ενδιάμεσο, τότε δεν θα είναι στις κλήσεις του Νοεμβρίου. Αν μετά βρει ομάδα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Περιμένουμε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να βρει λύση. Γι' αυτήν την αποστολή θεώρησα ότι είναι μια πολύ πρόσφατη κατάσταση».

Τις επιστροφές των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη: «Σε αυτή την αποστολή αλλά και στις άλλες δεν κάτι γραμμικό, υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να είναι στην αποστολή αλλά για κάποιους λόγους δεν ήταν. Αυτή η αποστολή έχει τρεις αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες. Έχει να κάνει με τους Λάμπρου, Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη. Όσον αφορά τους Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη δεν μπορούσαν στις προηγούμενες αποστολές να είναι μαζί μας για διαφορετικούς λόγους. Αυτοί που έμειναν έξω οι Τζόρβας, Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος δεν είναι ότι είχα κάποιο παράπονο απ’ αυτούς ή ότι δεν δούλεψαν. Το ακριβώς αντίθετο. Ήταν με όλη τους τη διάθεση. Κάποιοι θα έπρεπε να μείνουν έξω και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αδικία, αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ.

Για τα παιχνίδια αυτά που είναι δύσκολα για μας, θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλους τους π
Keywords
Τυχαία Θέματα