Διψασμένος ο Λάσμε για μπάσκετ και νίκες!

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και έτοιμος να προσφέρει το καλύτερο δυνατό απ' την πλευρά του για να πετύχουν οι πράσινοι τους στόχους τους, δήλωσε ο Στέφαν Λάσμε, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»...

Ο Αφρικανός άσος του Παναθηναϊκού έφτασε στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό και την κόρη τους και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα
σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι ακούστηκαν πολλά για εμένα αυτό το καλοκαίρι. Μου παρουσιάστηκε μια εξαιρετική ευκαιρία στην καριέρα μου και έρχομαι σε μια σπουδαία ομάδα. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι στον Παναθηναϊκό;» τόνισε αρχικά ο Λάσμε και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους του:

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

«Δεν είμαι από τους παίκτες που βάζουν μακροπρόθεσμους στόχους. Αυτό που θέλω τώρα είναι να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Είμαι εδώ για να πάρω όσο γίνεται περισσότερες νίκες με τον Παναθηναϊκό. Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα. Με ανησυχεί λίγο το γεγονός ότι είμαι ο τελευταίος παίκτης που έρχομαι στην ομάδα και δεν έχω ακόμα κάνει προπόνηση, όμως σε όλη μου τη ζωή παίζω μπάσκετ και αυτό καλούμαι να κάνω και τώρα. Δεν έχουν αλλάξει πολύ οι κανονισμοί, άλλωστε».

Ο Λάσμε ρωτήθηκε και για την μετάθεση της έναρξης της Α1: «Εμαθα για την αναβολή. Εγώ θέλω να παίζω μπάσκετ, όμως όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα αρχίσει για όλους. Αισθάνομαι λίγο πιο τυχερός γιατί θα είμαι πιο έτοιμος. Ξέρω κάποιους παίκτες από την ομάδα και πολύ σύντομα θα τους μάθω όλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα