Γκουλνάρα Καρίμοβα: Η ξανθιά καλλονή με DNA δικτάτορα που κατηγορείται για φρικτά βασανιστήρια [εικόνες]

Η 40χρονη κόρη του Ουζμπέκου δικτάτορα, Γκουλνάρα Καρίμοβα, είναι η πιθανότερη διάδοχός του αν και το όνομά της έχει συνδεθεί με σκάνδαλα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και «βρώμικες» επιχειρηματικές συμφωνίες.

Με σπουδές στο Χάρβαρντ, η δημοφιλής στη χώρα της ποπ σταρ έχει κάνει ακόμα και ντουέτο με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και ασχολείται και με το σχέδιο μόδας και κοσμημάτων.

Αυτή είναι η μία πλευρά της αφού την ίδια

στιγμή θεωρείται επιχειρηματίας έτοιμη να χρησιμοποιήσει την εξουσία της οικογένειάς της για να συντρίψει τους ανταγωνιστές της.

Σύμφωνα με τους Financial Times έχει χτίσει περιουσία ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, ενώ πρόσφατα έρευνες έχουν φέρει στο φως τις «βρώμικες» επιχειρηματικές της συμφωνίες. Οι κατηγορίες που τη συνοδεύουν αναφέρονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σε «πάγωμα» εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σχετικά με τις υποθέσεις.

Σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα, η 40χρονη Γκουλνάρα έχει χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα για να χτίσει την αμύθητη αυτή περιουσία και να αποκτήσει μια σειρά από πολυτελή ακίνητα.

Παρ’ όλο που η «εξωτική καλλονή», όπως χαρακτηρίζεται στην ιστοσελίδα της, έχει απασχολήσει ξανά τα μέσα ενημέρωσης με τα επιχειρηματικά deals της, τα νέα σκάνδαλα, υποστηρίζουν αναλυτές, μπορεί να επηρεάσουν τις προοπτικές διαδοχής της στην εξουσία του Ουζμπεκιστάν.

Στο ενεργητικό της έχει ακόμη σέξι φωτογραφήσεις αλλά και ένα γάμο σε ηλικία μόλις 19 ετών που διήρκεσε 10 χρόνια. Τηλεγράφημα Αμερικανού διπλωμάτη που είχε διαρρεύσει μέσω του Wikileaks ανέφερε ότι «για τους περισσότερους Ουζμπέκους η Καρίμοβα είναι μια άπληστη γυναίκα που διψά για εξουσία και χρησιμοποιεί τον πατέρα της για να βγάλει από τη μέση όποιον σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της».

The post Γκουλνάρα Καρίμοβα: Η ξανθιά καλλονή με DNA δικτάτορα που κατηγορείται για φρικτά βασανιστήρια [εικόνες] appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα