Έβαλε στο μάτι πιτσιρικά πορτιέρο η Ρεάλ

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της εφημερίδας «AS» υποστηρίζει ότι το μέλλον του 18χρονου τερματοφύλακα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι στον «αέρα».

Το δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ αναφέρει πως ο νεαρός πορτιέρο, ο οποίος θα είναι στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας Κ-20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας, έχει πρόταση να ενταχθεί στο ρόστερ της «βασίλισσας» από την επόμενη σεζόν.

Ο Κέπα προπονείται με τους τερματοφύλακες της πρώτης ομάδας των Βάσκων, όμως πρόθεσή του είναι να αρχίζει να παίρνει ευκαιρίες

και κάποια στιγμή να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Μέχρι στιγμής ο νεαρός Ισπανός δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπιλμπάο και έχει παίξει σε 19 αγώνες της Γ’ κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπασκόνια και 5 στη Segunda Division με τη δεύτερη ομάδα της Αθλέτικ.

Οι προπονητές της βασκικής ομάδας έχουν τεράστια εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, παρότι το ενδιαφέρον της Ρεάλ φαίνεται πολύ σοβαρό για να τον εντάξουν στο δυναμικό από την επόμενη σεζόν.

Ο Κέπα δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και το κόστος της πιθανής μεταγραφής του υπολογίζεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα