Επιστροφή για Τοροσίδη και Τζεμπούρ

Δύο ευχάριστα νέα περιλάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής (5/10) για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είδε τους Βασίλη Τοροσίδη και Ραφίκ Τζεμπούρ να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα...
Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών, έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ηγέτη των «ερυθρόλευκων» ενόψει του αγώνα της Κυριακής (7/10) με τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική της Super League.

Αντίθετα,
ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό, όπως και ο Τάσος Παπάζογλου, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Παράλληλα, ο Γιάννης Ζαραδούκας ένιωσε μία ελαφριά αδιαθεσία και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση. Η κατάσταση του Έλληνα αμυντικού δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς παρουσιάζει συμπτώματα κοινού κρυολογήματος.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε το μεγαλύτερο… βάρος στην τακτική, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, ούτως ώστε να περάσει τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι της ομάδας. Κανονικά με τους «ερυθρόλευκους» γυμνάστηκε ο Ρόι Κάρολ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, όπου έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση, στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και μετά το τέλος, ο 38χρονος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα