"Χυλόπιτα" Ντρογκμπά σε Γιουβέντους

Διατεθειμένη να στρώσει ένα... χρυσό χαλί μπροστά από τα πόδια του Ντιντιέ Ντρογκμπά ήταν η Γιουβέντους, πλην όμως ο Ιβοριανός επιθετικός απάντησε αρνητικά, γιατί δεν ήθελε...
να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «France Football», οι πρωταθλητές Ιταλίας προσπάθησαν να πάρουν στο Τορίνο τον Ιβοριανό επιθετικό, έχοντας έτοιμη μια «μυθική» πρόταση.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του περιοδικού, ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μπαρότα, είχε ετοιμάσει διετές συμβόλαιο έναντι αποδοχών της
τάξεως των πέντε εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο και περίμενε την απάντηση του Ντρογκμπά.

Στο συμβόλαιο, μάλιστα, υπήρχε και ρήτρα, σύμφωνα με την οποία ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι θα έπαιρνε επιπλέον μισό εκατομμύριο, σε περίπτωση που συμπλήρωνε το 70% των παιχνιδιών της σεζόν.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ντρογκμπά αρνήθηκε επειδή δεν ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη, έχοντας αποφασίσει να φύγει από αυτήν με την δόξα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, πλην όμως επισημαίνει ότι υπήρχε και ακόμη ένας λόγος... οικονομικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που απαντούσε θετικά στην πρόταση της Γιουβέντους, η οποία του έγινε στις 28 Αυγούστου, θα έπρεπε μέσα στο επόμενο τριήμερο να λύσει το συμβόλαιό του με την Σαγκάη Σενχούα, πληρώνοντας ως αποζημίωση ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Keywords
Τυχαία Θέματα