"Άκυρο" για Λεωφόρο

Και η αυτοψία από τον συνεργάτη του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Αλμέιδα, αλλά και το γεγονός ότι κάποιες γνωματεύσεις που έγιναν, έδειξαν ότι δεν υπήρχε χρόνος για να γίνει λειτουργική η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, έστω και για τα βασικά για το ματς της 24ης του μήνα με τον Ατρόμητο αναγκάζουν τους «πράσινους» να βρουν...
άλλο γήπεδο για την τέλεση του αγώνα.

Βεβαίως
αυτό δεν αλλάζει το πλάνο του «τριφυλλιού» για επιστροφή στην ιστορική έδρα της ομάδας από τον Γενάρη εφόσον γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να σουλουπωθεί το γήπεδο, ωστόσο, το ματς με τους Περιστεριώτες πάει είτε για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης είτε για το Παμπελοπονησιακό!Ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλησε να τσεκάρει τόσο την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όσο και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου στη συνέχεια να ενημερώσει τον τεχνικό των «πράσινων».

Πολύ σύντομα το γήπεδο της Λεωφόρου θα επισκεφτούν τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προκειμένου να διαμορφώσουν προσωπική γνώμη.

Ανάλογη «επίσκεψη» αναμένεται και από επιτροπή εμπειρογνωμόνων διάφορων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα γνωμοδοτήσουν για το αν είναι εφικτή η «μετακόμιση» του Παναθηναϊκού μεσούσης της περιόδου και πόσο θα κοστίσει κάτι τέτοιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα