«Άπιαστο όνειρο ο Μπέκαμ και ο Κακά»

Μετά από μια έντονη ημέρα, με συνεχείς συσκέψεις, συζητήσεις και συναντήσεις, ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποχώρησε κατάκοπος από τα γραφεία της Μίλαν αργά το βράδυ. Τ

Tο προχωρημένο της ώρας, ωστόσο, δεν τον εμπόδισε να μιλήσει με τους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν υπομονετικά και να τους αποκαλύψει τις σκέψεις του για τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Ο Γκαλιάνι ξεκίνησε από την είδηση της ημέρας, την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Μπάγερν Μονάχου. «Θα ήταν ψέματα αν σας έλεγα πως δεν ήλπιζα

να δω τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μίλαν.

Όμως το περίμενα πως η υπόθεσή του θα είχε μια τέτοια κατάληξη. Ήμουν βέβαιος πως θα κατέληγε στη Μπάγερν. Το Γερμανικό ποδόσφαιρο είναι στην κορυφή της Ευρώπης, είναι πανίσχυρο και μπορεί να ανεβεί ακόμα περισσότερο. Εμείς δεν μπορούμε να προσφέρουμε τα χρήματα που δίνουν οι Γερμανοί», σχολίασε ο Γκαλιάνι.

Ακούγεται όλο και περισσότερο πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. Ο Γκαλιάνι, όμως, είναι αποκαλυπτικός.

«Θα ήταν πολύ όμορφο να επέστρεφε στη Μίλαν ο Άγγλος. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί αυτό. Όπως δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Κακά. Τα συμβόλαιά τους είναι… απαγορευτικά για τις οικονομικές δυνατότητες της Μίλαν», παραδέχτηκε ο συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δύσκολο, λοιπόν, να αποκτηθούν παίκτες, δύσκολο, ωστόσο και να φύγει κάποιος, σύμφωνα με τον Γκαλιάνι. «Αν και έχουν φτάσει στα γραφεία μας προτάσεις για κάποιους παίκτες μας, η αίσθησή μου είναι πως δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ μας. Ο Ρομπίνιο παραμένει σίγουρα στη Μίλαν, ενώ και ο Αμπάτε δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, παρά την πίεση που ασκήθηκε για αυτόν. Συνεπώς οι μεταγραφές για την ομάδα πρέπει να θεωρούνται ολοκληρωμένες», είπε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Άπιαστο όνειρο ο Μπέκαμ και ο Κακά» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα