Γιατί το επόμενο κύμα τρομοκρατίας στην Αμερική θα προέλθει από τα σπλάγχνα της [βίντεο]

Η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας τους έχει «φακελωμένους» ως δυνάμει «εγχώριους τρομοκράτες» ή «παράγοντες ενδημικής τρομοκρατίας». Εκείνοι με τη σειρά τους προτιμούν να τους αποκαλούν «πατριώτες».

Καθώς η οικονομική κρίση βαθαίνει, ένα ολοένα διογκούμενο κίνημα Αμερικανών απορρίπτει την κυριαρχία του δικομματισμού και των καθοδηγούμενων μίντια, πιστεύοντας πως το ξέσπασμα βίαιων επαναστατικών πρακτικών βρίσκεται προ των πυλών, πράγμα για το οποίο έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται.

Η ομάδα ερευνητικής δημοσιογραφίας του VICE μας έχει συνηθίσει στην

κάλυψη «ασυνήθιστων» θεμάτων με «τρεμάμενη» κάμερα στον ώμο και επιτόπου έρευνα. Το ίδιο κάνει και τώρα, ταξιδεύοντας από το Τέξας μέχρι τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ερευνώντας εάν η χώρα βρίσκεται πράγματι στο χείλος της 2ης Επανάστασης.

Εκεί θα συναντήσουν τον αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, Τσαρλς Ντάιερ, ο οποίος έχει πάρει όρκο να μην υπακούει σε μη συνταγματικές διαταγές, καθώς και να αναλάβει ένοπλή δράση ακόμη και κατά της κυβέρνησης, εάν αυτή δρα τυρρανικά.

Μάλιστα, το ίδιο προτρέπει να κάνει το παραστρατιωτικό τάγμα πολιτών, του οποίου εκτελεί χρέη εκπαιδευτή…

The post Γιατί το επόμενο κύμα τρομοκρατίας στην Αμερική θα προέλθει από τα σπλάγχνα της [βίντεο] appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα