«Ανεξήγητο αυτό που μας συμβαίνει»

Και ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του για το κακό ξεκίνημα της Εθνικής και στα δύο πρώτα ημίχρονα με Πολωνία και Τσεχία. Ο Πορτογάλος δεν έκρυψε όμως την...
αισιοδοξία του για νίκη επί της Ρωσίας και πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και πολλά χρόνια, το μεγάλο… όπλο της Εθνικής ομάδας είναι η άμυνα. Στο ξεκίνημα του Euro όμως και πιο συγκεκριμένα στα δύο πρώτα ημίχρονα με Πολωνία και Τσεχία, τα μετόπισθεν μπάζουν, με συνέπεια να δεχόμαστε εύκολα και γρήγορα γκολ.

Ο
ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του για το γεγονός αυτό, τονίζοντας πως πραγματικά είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει. Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη επί της Ρωσίας που θα μας δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού, ενώ δεν έκρυψε πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς όμως να θελήσει να τις αναφέρει, σύμφωνα με το gazzetta.gr

Αναλυτικά ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου:

Για το κακό ξεκίνημα, κάτι που γίνεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: «Είναι πολύ παράδοξο αυτό που συμβαίνει. Είναι ανεξήγητο που δεν αρχίζουμε καλά. Συνήθως αυτό δεν μας συνέβαινε.

Δεν είναι φυσιολογικό. Η προετοιμασία και στους δύο αγώνες ήταν σωστή, οι παίκτες είχαν τα κατάλληλα κίνητρα, αλλά και στους δύο αγώνες βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ρωσία: «Το Σάββατο κυνηγάμε ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Αντίθετα τη Ρωσία βολεύει και η ισοπαλία. Η Ρωσία δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ τον τρόπο παιχνιδιού της γιατί έχει συνηθίσει να παίζει έτσι.

Οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ανάγκη να αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγώνα. Η Ρωσία έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο ο Τζαγκόεφ».

Για την αλλαγή του Χαλκιά: «Ο ίδιος ο Χαλκιάς ζήτησε αλλαγή. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που ζήτησε να αποχωρήσει γιατί αισθάνθηκε ένα πόνο».

Για τον αγώνα Πολωνία-Ρωσία: «Είδαμε το παιχνίδι. Δεν εξεπλάγην από τον τρόπο παιχνιδιού της Πολωνίας ούτε από το αποτέλεσμα. Ήταν αυτό που περιμέναμε από την Πολωνία. Έχει πολύ καλή ομάδα».

Για τα δύο πρώτα ημίχρονα της Εθνικής: «Θα πω στους παίκτες μου να μην επαναληφθεί. Πιστεύω ότι ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν μπήκαν καλά. Πρόκειται για τελικό το ματς με τη Ρωσία και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν διάθεση και τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Η δική μου η πίστη είναι ίδια. Πιστεύω αυτή την ομάδα και έχω δικαιωθεί. Όλοι μας έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Πρέπει να έχουμε την πίστη ότι όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν. Ας κάνουμε την αρχή με τη Ρωσία. Εγώ το πιστεύω. Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι δυνατές ομάδες δείχνουν χαρακτήρα. Η ομάδα και οι παίκτες έχουν χαρακτήρα».

Για το τι είπε στους παίκτες μετά το ματς με την Τσεχία: «Εγώ δεν βρίσκομαι εδώ για να αμυνθώ. Να π
Keywords
Τυχαία Θέματα