Αλέγκρι: «Καμία κόντρα με τον Ιντσάγκι»

Διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι αντάλλαξαν σπρωξιές και βαριές κουβέντες ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο Πίπο Ιντσάγκι. Οι δύο άνδρες που υποτίθεται ότι έχουν συνεργασία στη Μίλαν, ο πρώτος ως προπονητής της επαγγελματικής ομάδας και ο δεύτερος της under 17, είπαν επί της ουσίας ότι η διαφωνία τους κράτησε ένα λεπτό και δεν...
ξέφυγαν στη συμπεριφορά τους.

«Δεν συνέβη τίποτα, απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Πίπο. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και τους προπονητές των νέων. Υπήρξε απλώς μια ανταλλαγή
απόψεων χωρίς να επιτεθεί ο ένας στον άλλο ή να αλλάξουμε βαριές κουβέντες» δήλωσε αρχικά ο Αλέγκρι στο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιντσάγκι τόνισε: «Ο Αλέγκρι έχει δίκιο. Ο,τι έγινε κράτησε ένα λεπτό. Δεν κατάλαβαν τίποτα τα παιδιά της ομάδας των νέων διότι τίποτα δεν συνέβη. Είμαστε η Μίλαν και όλοι αγαπάμε τη Μίλαν.»

Επίσης, ο Αλέγκρι υποστήριξε ότι θέλει να μείνει για πάντα στη Μίλαν και ότι ο Φιλίπο Ιντσάγκι μπορεί να κάνει εξαιρετική καριέρα ως προπονητής. Για το σενάριο να τον αντικαταστήσει ο Ιντσάγκι στον πάγκο της πρώτης ομάδας, που κυκλοφορεί έντονα μετά τον καβγά, οι δύο άνδρες δεν είπαν τίποτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα